Jednostavan trik: Influenserka Viki ima 59 godina i tvrdi da ovoj bjuti navici duguje mladolik izgled

Olja Jelić Vesti 12.03.2024 19:10 0

Influenserka je otkrila svoju jednostavnu tajnu kojoj duguje mladolik izgled

Viki DeRosa

Printscreen/TikTok

Viki DeRosa, 59-godišnja bjuti influenserka koja je poznata po svom izgledu koji prkosi godinama, otkrila je jednostavnu tajnu protiv starenja za koju tvrdi da industrija lepote vredna milijarde dolara "ne želi da je iko zna", piše Daily Star.

Mladolik izgled je nešto za čim mnogi od nas žude, a neki ljudi troše hiljade evra na skupe kreme, injekcije filera i botoksa da bi to postigli. Viki je u videu na TikToku otkrila da je tajna da izgledate mlađe puno jeftinija.

"Postoji jedina stvar koju bi vam industrija protiv starenja vredna milijarde dolara trebala da govori da koristite, a to ne govore. Niko nikada ne govori o tome", otkrila je.

 

 

 

"Svi pričaju o svim stvarima koje možete staviti na svoju kožu. Svi pokušavaju da vas nagovore da kupujete peptide, ulja, maske i trošite", dodala je.

Međutim, ona tvrdi da je tajna mladolike kože više u tome što jedete nego što stavljate na lice.

Sardine pomlađuju

"Sardine! Ne morate da ih jedete svaki dan. Pokušavam da ih jedem barem tri ili četiri puta nedeljno. Ali da znate koliko su sardine neverovatne za vašu kožu, šta one čine da vam daju punu kožu, šta čine da vam daju sjajnu kožu, takođe biste ih jeli", istakla je.

"Pronađite način da malo sardina uvrstite u svoju ishranu jer su jeftine. Neverovatne su za telo. Dobre su za mozak i za srce i videćete razliku na svojoj koži", otkrila je Viki.

Njeni pratioci ostali su oduševljeni trikom za pomlađivanje i zahvalili su joj što je otkrila svoju tajnu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading