Žena bez mane: Sidni Svini istakla bujni dekolte na dodeli nagrada, niko ne može da prestane da priča o ovom autfitu!

Vesti 21.02.2024 18:00 0

Ranije ove nedelje, zvezda je oduševila svojom pojavom na premijeri filma ,,Madam Veb" u Los Anđelesu, gde je izašla u haljini bez bretela dizajnera Oskara de la Rente

Sidni

CraSH/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia

Sidni Svini (26) stigla je na dodelu nagrada People's Choice 2024. u elegantnoj Mono haljini u "it" boji sezone. Na očima je imala ,,smokey eye". Svoj izgled upotpunila je dozom sjaja zahvaljujući nakitu De Birs.

Svini će se predstaviti tokom ceremonije. Pored toga, ona je u konkurenciji za zvezdu godine u komediji zbog uloge u filmu ,,Samo ne ti" (eng. ,,Anyone But You").

Ranije ove nedelje, zvezda je oduševila svojom pojavom na premijeri filma ,,Madam Veb" u Los Anđelesu, gde je izašla u haljini bez bretela dizajnera Oskara de la Rente.

 

 

Korpus Svinijinog dramatičnog izgleda imao je zamršen dizajn utkan u strukturirani gornji deo, koji je bio naglašen golom podlogom.

sidni svini

Profimedia

 

Svini je zadržala istu estetiku i crnim manikirom, a izgled je završila nizom elegantnih srebrnih prstenova na obe ruke, prenosi People.

Još u decembru, Svini je takođe bila u naslovima zbog svog izgleda na tepihu na NIC premijeri njenog filma ,,Samo ne ti".

 

 

Glumica je okrenula glave u Miu Miu haljini sa koricama. Njena haljina uključivala je nizove kristala koji su visili nadole i preko cele prozirne gole tkanine. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading