Ima 50 godina, a izgleda bar deceniju mlađe: Tajna njenog dobrog izgleda je u nekoliko jednostavnih trikova koje ćete obožavati

Olja Jelić Vesti 20.02.2024 19:03 0

Kako je starenje neizbežno, postoje načini kako da se uspori taj proces pa je tako jedna starija influenserka otkrila svoje trikove

Erin Bazbi

Printscreen/Youtube

Influenserka Erin Bazbi otkrila je kako ima skoro 50 godina, ali ima nekoliko vrlo jednostavnih saveta kako da izgledate 10 godina mlađe.

Erin Bazbi

Printscreen/Youtube

 

 

Na YouTubeu je objavila video u kojem je rekla: "Danas ću govoriti o nekim jednostavnim i lakim savetima za lepotu koji vas mogu učiniti mlađima. Stvarno verujem u moć dobrog izgleda, kada izgledate dobro, osećate se dobro. Bolja si žena, majka, sestra i prijateljica. Utiče na to kako se osećate iznutra."

Kako izgledati mlađe

Njen prvi savet je da trebaju da se izbele zubi. Rekla je da ništa ne izgleda gore od žutih zuba od hrane ili kafe. Erin je savetovala: "Najbolje je kad odete kod zubara, uzmete otiske, koristite gel koji vam daju unutar otiska i njime izbelite zube."

Njen drugi savet je da imate "blistavu kožu" i dodaje da joj je teško biti na mestima gde je suva klima. Rekla je: "Koristim puno ulja, ulja u serumu i ponekad uz to koristim balzam. Uvek sam u potrazi za tom intenzivnom vlagom. Ulja će vam dati onaj sjaj zbog kojeg izgledate mlađe."

 

 

 

Zatim je dodala da će žena izgledati mlađe ako im je sjajna kosa. Rekla je: "Ako vam je kosa stvarno suva i lomljiva, to će vas učiniti starijim. Koristim ovo od čega mi je kosa sjajna i zdrava." Erin je rekla da vas proređena kosa može ostariti pa je njen četvrti savet da vam kosa treba biti gušća. Rekla je: "Možete isprobati umetke za kosu, a ja volim da koristim sprej za gustinu kose. Neka kosa bude iste dužine, izgledaće bujnije." Još jedan savet za kosu je da treba biti skupljena u rep: "Tako izgleda mladalački. Skupite kosu u rep i tako ćete postići mladalački izgled."

Erin Bazbi

Printscreen/Youtube

 

 

Zatim bilo bi poželjno da imate guste obrve za koje je savetovala: "Ako ste jedna od onih žena koje čupaju ili depiliraju obrve, smanjite to. Možete ih potamniti ako imate svetle obrve, ako ih obojite izgledaće gušće i bujnije."

Sledeći savet je bio za podlogu: "Izbegavajte puder, stavite laganu podlogu. Pomešaću malo primera sa CC kremom i to će malo prekriti nejednakost tena, ali će moja prava koža ipak zablistati. To je ključno u procesu starenja. Želite da bude prirodno, ali prekrijte crvenilo." Erin takođe savetuje korišćenje primera za kapke.

Njen još jedan savet je bio za usne, što može pomoći pri skrivanju bora koje dobijete na gornjoj usni kako starite. Erin je rekla da je njen posljednji savet ujedno i najvažniji - korišćenje kreme za sunčanje svaki dan, piše The Sun.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading