,,Najodvratnija stvar koju sam ikada doživela": Glumica Sidni Svini otvorila dušu o traumatičnom iskustvu tokom snimanja serije ,,Euforija"

Vesti 26.01.2024 20:50 0

Postavka je dovela do jako neprijatnog trenutka za Svini...

Sidni

Printscreen/Youtube/First We Feast

Sidni Svini je bila jednako zgrožena scenom povraćanja u seriji ,,Euforija" kao njeni gledaoci, uključujući i njenu porodicu

Scena u drugoj sezoni prikazala je njen like Kesi, koja je silovito povraćala u hidromasažnoj kadi. „U mnogim filmovima, ljudi popiju šolju izgnječene hrane pomešane sa mlekom i vodom“, objasnila je Svini (26) u emisiji ,,Hot Ones", „i to je najodvratnija stvar, a ti je samo staviš u usta, zadržiš je i onda povratiš.”

Ali kreator Sem Levinson je imao na umu veće planove.

„Sem, naravno, to nije želeo“, rekla je. „Samo je želeo da povraća svuda, pa su morali da nabave pumpu, i imali su tu cev koju su samo zalepili i sakrili na moje telo, a onda su mi je kompjuterski izvukli po vratu.

Postavka je dovela do jako neprijatnog trenutka za Svini: „Tokom te scene, punili su mi usta povraćanjem, a ja sam onda otvorila usta i povraćka mi je krenula da izvire iz usta. To je bila najodvratnija stvar koju sam ikada doživela.”

 

 

Scena povraćanja je samo jedan od načina na koji je ,,Euforija" prikazala živote problematičnih tinejdžera, koji uključuje upotrebu droge i se*sa.

Svini je ranije rekla za Sunday Today da su njen otac i deda odlučili da gledaju emisiju protiv njenog saveta - ali nije prošlo mnogo vremena pre nego što su je "isključili i izašli". 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading