One bukvalno ne STARE: Žene ovih znakova su najlepše posle 50.godine, postaju senzualne, privlače muškarce kao MAGNET

Vesti 26.04.2023 21:00 0

U astrološkom smislu za mladolik izgled su zaduženi aspekti koje prave Venera i Merkur, tako da osobe koje imaju dobre aspekte ovih planeta mogu imati svoju drugu " mladost " posle 50 godine života.

One bukvalno ne STARE: Žene ovih znakova su najlepše posle 50.godine, postaju senzualne, privlače muškarce kao MAGNET

Shutterstock

Ali ako analiziramo svih 12 znakova Zodijaka prvi znak koji doživljava potpunu transformaciju jesu žene Jarčevi. Njima vlada Saturn, planeta koja u prvoj polovini života donosi dozu ozbiljnosti i odgovornosti. U tim godinama Jarac žena je veoma ozbiljna, nosi ozbiljnu garderobu, posvecena je poslu, obavezama, nema snage da se opušta. Živi pod uticajem svoje porodice. Ali u zrelijim godinama, tačnije posle 49. godine Saturn joj daje mogućnost da se prepusti sebi i da unutar sebe pronadje svoju " zaboravljenu " devojčicu. Tada postaje mnogo opuštenija, otvorenija za mnoga životna iskustva i drugačije zrači. Dobija potpuno novi izgled, mnogo više se zabavlja i doživljava potpunu transformaciju. 

Drugi znak u astrologiji koji neće dozvoliti da ostari pre vremena jesu žene Lavice. Ovo su žene koje nikada neće dozvoliti da njihov život dobije drugačiji smisao od onoga što oni žele. Njihov vladar je Sunce i samim tim imaju jaku unutrašnju potrebu da se raduju životu, svemu onome što život donosi. Vole da se zabavljaju, glasno smeju, dominiraju u društvu, vole da putuju, izlaze, slave život. Njima godine nikada nisu važne, sve će učiniti da se osećaju i da izgledaju dobro, doterano, sredjeno, glamurozno. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading