Nov tretman u BJUTI industriji zaludeo je ceo SVET: Pomoću ove METODE dobićete PRIRODNO jake i GUSTE obrve

Vesti 23.05.2023 20:15 0

Mnoge ženu su jedva dočekale ovaj način popunjavanja obrva

Nov tretman u BJUTI industriji zaludeo je ceo SVET: Pomoću ove METODE dobićete PRIRODNO jake i GUSTE obrve

Printscreen/Instagram

Iako su mnogi predviđali da će guste obrve otići u istoriju, ipak to nije bio slučaj. Nekada je bio trend tankih obrva i tom prilkom s žene ostale skoro skroz bez njih.

Pre nekoliko godina je postao trend tetoviranje obrva ali to očigledno sada definitivno izlazi iz mode jer je na red došla transplatacija dlaka gde popunjavaju slično kao kosa. 

Među prvima nije odolela manekenka i voditeljka Krisi Tajgen. Ona je, naime, iznenadila svoje fanove na Instagramu fotografijom lica bez šminke, pri čemu su njene čupave obrve bile u prvom planu.

Ovaj postupak na obrvama je blagoslov i prokletstvo. Ali opet bih isto - napisala je Krisi uz fotografiju.

Ona je priznala da zbog svog posla često "koristi" tešku šminku pa se zato trudi da svaki slobodan trenutak provede bez mejkapa. Kako je istakla, zato joj je važno da ma lepe i guste obrve koje su najlepši ukras njenog lica i ističu njene braon oči.

- Nikad se ne šminkam ako to mogu da izbegnem, zato sam bila uzbuđena u vezi s ovom transplantacijom obrva - rekla je Kris.

Na svom instagramu sa fanovima podelila i detalje procedure, naglasivši kako je veoma zadovoljna rezultatima.

Transplantacija obrva je nov tretman u bjuti industriji. Postupak je sličan presađivanju kose. Za transplantaciju obrva koriste se dlake kose sa potiljka, a svaka vlas se pojedinačno presađuje na obrve.

Istakla je da sam tretman nije zahtevam i da oporavak i osetljivost područja oko obrva traje samo nekoliko dana, ali da je potrebno šest meseci da svaka dlaka legne na svoje mesto, te da tek tad dobijaju pravi prirodan izgled.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading