"Ne čitajte naglas": Poruka koju "samo deca mogu da vide" oduševila je svojom originalnošću i uslišila im najveću želju ikada - preslatko!

Vesti 09.12.2023 20:48 0

Ne možemo ni da zamislimo koliko je bilo oduševljenje na njihovim licima kada su pročitali poruku...

poruka

Printscreen/Facebook/Brookie's Cookies

Vreme praznika je sjajan period da iznenadimo naše najbliže, pogotovo decu. Neki roditelji su posebno kreativni sa svojim idejama, oslanjajući se na čaroliju u koju veruju svi mališani.

Jedan par mame i tate se dosetio na svojoj deci usliši želju za večerom iz snova na vrlo originalan način. Napisali su posebnu poruku koju mogu samo deca da vide.

 

 

U poruci, okačenoj na frižideru pisalo je: ,,Ne čitajte na glas. Ovo pismo je napisano mastilom koje samo deca mogu da vide! Posuo sam čaroliju po mami i tati, pa ako ih pitate da jedete sladoled za večeru, reći će "to zvuči sjajno"! Upaliti će samo večeras! Probajte!"

Ne možemo ni da zamislimo koliko je bilo oduševljenje na njihovim licima kada su pročitali poruku, a tek iznenađenje kada su zaista dobili savršenu večeru. 

Originalnu poruku su podržali korisnici ove mreže, rečima: ,,Ovo je preslatko! Mislim da ću i ja učiniti isto" ; ,,Jako je slatko" ; ,,Mi smo ovo probali i deca su bila oduševljena"...

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading