Ponovo fura kaubojski fazon: Čuvena Bijonse uveličala suprugovu pobedu na dodeli Gremija, jedan detalj nije mogla da izostavi!

Vesti 06.02.2024 15:54 0

Delila je sto sa suprugom Džej Zijem, koji je dobio nagradu ,,Dr. Dre Global Impact", i ćerkom Blu Ajvi

Bijonse

WALTER / Bestimage / Profimedia

Megazvezda Bijonse, koja je preskočila crveni tepih, se pojavila u publici dok je Fantazija Barino odala počast osmostrukoj dobitnici Gremija Tini Tarner, koja je umrla u 83. godini u maju.

Dok je Barino silazila sa bine dok je pevala „Proud Mary“, ona je na kraju stigla do Bijonse, koja je blistala u odelu i Lui Viton suknjom, uključujući kožnu jaknu bez kragne sa kopčama, odgovarajuću suknju, belu košulju, plus crnu kravata od vrpce, srebrni LV crni kaiš, Kartijeove minđuše i šest Kartier prstenova. Njenu platinasto plavu kosu prekrivao je kaubojski šešir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Bio je to najnoviji Farelov dizajn koji je zvezda nosila. Farel je kreirao sličan izgled, plus nekoliko drugih za njenu svetsku turneju.

Trenutak je bio izuzetno poseban jer je Bijonse jedan od Tarnerinih najvećih obožavatelja. Napisala je dirljivu poruku o Tarnerovoj nakon njene smrti i pevala je interpretacije Tarnerine pesme „River Deep - Mountain High“ tokom svoje svetske turneje.  

Delila je sto sa suprugom Džej Zijem, koji je dobio nagradu ,,Dr. Dre Global Impact", i ćerkom Blu Ajvi.

 

@grammys #JayZ has made an incredible impact in the music industry, with a legacy that spans over 30 years and 24 #GRAMMYs ♬ original sound - GRAMMYs

 

32-struka dobitnica Gremija nebrojeno puta je nastupala na ceremoniji tokom godina. Ove godine se navršava 10 godina od kada je pevala „Drunk in Love“ tokom tadašnje dodele Gremija, prenosi People.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading