Srpkinje će ga obožavati: Pleteni komplet je postao hit među trendseterkama, elegantan i lako se kombinuje

Olja Jelić Vesti 13.02.2024 20:18 0

Ovaj komplet potpuno je osvojio trendseterke

Moda

Printscreen/Instagram

Koordirani setovi poput sakoa i suknje oduvek su bili sinonim za eleganciju, ali možemo da se složimo kako su u poslednje vreme zaista došli u prvi plan. Još smo ovog leta sa uzletom "old money" estetike svedočili velikoj popularnosti lanenih kompleta, a na jesen su ih zamenili pleteni setovi koji su preplavili uličnu modu. Bili su neizostavni i u zimskim autfitima trendseterki, a čini se kako su sa dolaskom toplijeg vremena najpoželjniji kompleti koji uključuju mini suknje.

 

 

Ovog puta Instagram je osvojio komplet sastavljen od sivog pulovera i plisirane mini suknji, koji odišu estetikom italijanskog brenda Miu Miu. Sive nijanse ove su zime zaista u prvom planu, pogotovo ako se kombinuju uz jarke boje poput "cherry" crvene kako bi ih maksimalno naglasile.

 

 

Tako smo i ovaj set redom viđali uz komade poput jarko crvenih čarapa, bordo torbica i šik mašni za kosu. Osim što izgledaju vrlo elegantno, ovakvi kompleti su praktično i brzopotezno rešenje za zaokružen autfit, kao stvoreni za dane kada nemamo vremena da osmišljavamo svoj look. Takođe, komadi iz ovog kompleta sjajno će funkcionisatii i odvojeno, u kombinaciji sa drugim stilovima iz vašeg ormara, prenosi Fashion.hr.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading