Biseri, ali ne oko vrata: Rijanin dragi postavio najnoviji bjuti trend, žene su poludele za ovim načinom ulepšavanja!

Vesti 02.02.2024 20:43 0

Dugi niz godina Asap Roki postavlja standard muške mode unutar muzičke industrije...

kosa

Printscreen/Instagram/stxph.h

Ukoliko tražimo ultimativnu mušku modnu inspiraciju unutar muzičke industrije, ne moramo da gledamo dalje od Asapa Rokija i njegovih, iznova i iznova, genijalnih modnih kombinacija.

Međutim, kako Roki svojeručno briše granice između stereotipnog „muškog“ i „ženskog“ načina odevanja, američki reper neretko postavi trend koji isprati gotovo svaki modni fanatik. Ovoga puta je u pitanju ,,pearl hair trend", tj. trend bisera u kosi, a mi donosimo način kako ga možete rekreirati i sami.

Rođeni trendseter

Dugi niz godina Asap Roki postavlja standard muške mode unutar muzičke industrije, stoga nije iznenađujuće da je upravo njemu pripao nadimak ,,fashion killa", bez obzira na to da li je nadimak možda ipak odredio sam sebi. Njegovom uticaju na svet mode svedoče i od skoro titule novog kreativnog direktora brenda PUMA, kao i Formule 1. Međutim, najskorije se Asap pridružio brendu Bottega Veneta i predvodi predprolećnu ’24 kampanju koja preispituje odnos fotografa i paparaci fotografija unutar modnog sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A$AP ROCKY (@asaprocky)

 

,,Pearl hair look", odnosno sada već prepoznatljivu frizuru Asapa Rokija, imali smo priliku da vidimo u više navrata u različitim reperovim izdanjima. Poslednji put je to upravo bilo u Bottega Veneta kampanji o kojoj je reč, što je bila poslednja kap koja preliva času i koja je potvrdila da je u pitanju sledeći veliki trend ulepšavanja kose, ističe Journal.rs.

Napravite same

Za pripremu ove frizure neophodno je najpre da napravite razdeljak kose po vašoj želji, kao i da donekle zagladite kosu uz teme kako bi izgled bio nešto uredniji. Naravno, krajeve kose možete stilizovati ravno ili talasasto, u zavisnosti od izgleda koji želite da postignete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by steph hui🦋 (@stxph.h)

 

Nakon toga, sve što vam je potrebno jeste bezbroj bisernih šnalica različitih veličina i oblika. Ne brinite mnogo oko toga da li ćete uspeti da nađete mnogo istih šnalica, smatramo da je odsustvo uniformnosti ono što čini ovaj look sopstvenim. Dakle, bacite se na ređanje šnalica svuda po kosi, ovoga puta, potpuno želimo da zaboravite na parolu- manje je više.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading