Zvezda serije "Seks i grad" u novom modnom pohodu: Slavnog dizajnera inspirisala elegantna Šarlot, jedan detalj je neizostavan!

Vesti 18.01.2024 16:00 0

Zvezda novog Žamis projekta je u stvari Šarlot Jork...

Kristin

Printscreen/Instagram/jacquemus

Simon Žakmis nadaleko je pozant po svojim buntovničkim delanjem unutar modne industrije koje se oslanja na negodovanja sezonskih predstavljanja kolekcije i praktično oduvek čini ono što smatra da je u tom trenutku značajno za njegov istoimeni brend.

I sličnom maniru, francuski dizajner, koji je obrnuo naglavačke sve do sada poznate marketinške strategije, predstavio je još jedan (ne)očekivani projekat. Jer, da li nešto zaista može da nas iznenadi kada je Simon u pitanju? Bilo kako bilo, Žakmis i Kristin Dejvis objavili su nešto što bismo nazvali tizer predstojeće revije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

 

Kristin ili Šarlot?

Povlačimo reč! Zvezda novog Žamis projekta je u stvari Šarlot Jork. Zašto ovo govorimo, pitate se? Prisetimo nakratko kampanje brenda KITH koja nije bila ništa nalik Brajanu Koksu, ali jeste u maniru Logana Roja. Logan Roj u reklami izgovara čuveno „f*ck off“ i to nikome drugome do osnivaču i kreativnom direktoru lajfstajl brenda ,,Kith", Roniju Fiegu, a upravo ovaj način ophođenja karakterističan je za protagonistu serije ,,Naslednici".

Sličnom filozofijom vodio se i Simon Žakmis s obzirom na to da u najavnom video Kristin Dejvis bespogovorno podseća na svoj lik iz kultne televizijske drame ,,Seks i grad". Pogotovo kada je reč o njenom prepoznatljivom stilu koji naglašava dozu uštogljenosti sa detaljem u vidu vezanog džempera oko vrata, piše Journal.rs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

 

Rekli bismo da je ovo nova Žakmis era s obzirom na to da ovog puta nije bila u pitanju pozivnica inspirisana omiljenim gastro zavrzlamama već u novom najavnom videu, koji obavezno gledamo sa uključenim zvukom, Šarlot Jork prima svojevrsnu pozivnicu za predstojeću reviju i to u vidu sivog džempera sa V izrezom. Revija će se realizovati 29. januara u 12 časova. Lokacija: Fondation Maeght u Sent Pol de Vansu.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading