"Icy makeup" je sakupio preko 3 miliona pregleda na TikToku: Vrtoglavo popularnom trendu nije odolela ni Hejli Biber, a evo i zašto!

Vesti 29.12.2023 21:45 0

Ovaj svetlucavi look uključuje kožu punu sjaja, ledeni izgled na očima te ružičasto naglašene obraze...

šminka

Printscreen/TikTok/alyssamarieartistry

Novih beauti trendova koje možemo isprobati nikad ne nedostaje, najnovije među njima oličenje je zimskog makeup looka. Idealan je za trenutno parti period, stoga je uvek popularan u ovom periodu godine, a voli ga nositi i svetske trendseterice poput Hejli Biber i Rouzi Hantington Vajtli.

Hejli Biber

Printscreen/Instagram

 
Šta je "icy makeup" trend?

Ovaj svetlucavi ,,look" uključuje kožu punu sjaja, ledeni izgled na očima te ružičasto naglašene obraze. Ici makeup zaludio je u TikTok-u, ima više od 3,2 miliona pregleda na istoimenom hashtagu. Vrlo ga je lako napraviti, a možemo ga i prilagoditi svom ukusu!

 

 

Boje koje se koriste na očima uvek su u hladnoj beloj boji ili svetlosnim i svetloplavim tonovima te pomoću njih stvaramo kontrast rumenenim obrazima prirodnog izgleda s više nanesenog rumenila nego inače. Potez koji će zapečatiti ceo izgled je prirodan, neutralan izgled usana poboljšan sjajem, piše Miss7.

Kako napraviti "icy makeup look" kod kuće?

Kako bismo što lakše stvorile ovaj izgled i učinile ga nosivijim, možemo koristiti svetliju sjenila koja će se lako zaustaviti kožom te našim očima dati suptilan sjaj, a za puni efekat možemo iskoristiti ona s krupnijom šljokičastom teksturom te ih nanijeti na unutrašnji dio kapka. Za kraj uvek možemo dodati crnu ili smeđu olovku, zavisno od toga da li želimo da mekšimo oštriji izgled.

Rumenila u toplim, roskastim nijansama bit će pravi odabir za stvaranje zarumenenog izgleda koji sjaji prirodnim sjajem, a uz to obrazima možemo dodati i svetlucavi hajlajter za dodan ledeni sjaj.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading