PET NAJEROTIČNIJIH ženskih parfema svih vremena. Odaberite pravi za VAS i započnite FLERT

Vesti 12.08.2021 16:55 0

5 parfema koji neodoljivo mame na flert

PET NAJEROTIČNIJIH ženskih parfema svih vremena. Odaberite pravi za VAS i započnite FLERT

Shutterstock

Koliko značaja pridajte parfemima kada je u pitanju vaša bjuti rutina? Oni se visoko kotiraju kada je zavođenje u pitanju, i igraju jako bitnu ulogu u muško-ženskom flertu. Neretko upravo miris više od bilo čega drugog privuče i zadrži pažnju jačeg pola. 

Opojne arome uzbuđuju i zavode muškarce, a odabir pravog parfema koji prija vašoj koži i karakterističnom mirisu tela ponekad može da bude umetnost. Bitno je i da vodite računa o tome koji su mirisi prigodni za flert i igru zavođenja, jer nemaju svi isti intenzitet i efekat. 

Odaberite neki od ovih parfema, namamite ga na flert:

Koko Madmazel (Coco Mademoiselle) - Šanel

Ovaj parfem je jako uzbudljiv i primamljiv. Ima intenzivan miris gde su dominantne citrusne i voćne note sicilijanske narandže, kalabrijskog bergamota i limuna. Intenzivne note ovog mirisa imaju kombinaciju ruže, jasmina i voćnih nota. Ovaj Šanel miris ići će uz neke senzualne lepršave haljine. Jasmin je dominantan kada je u pitanju ovaj parfem i ostavlja poseban trag. Ovim parfemom ćete očarati vašeg muškarca.

 

Kristalna nota (Crystal noir) - Versaće

Ovo je definitivno jedan od parfema koji vas čine potpuno prepoznatljivom i autentičnom. Koliko je intenzivan i dugotrajan, pokazaće vam i sledeća mini anegdota. Dešavalo se da žene koje koriste parfem prođu kroz zgradu i da se iza njih oseća ovaj parfem. To govori dovoljno o postojanosti ovog mirisnog čuda. Kristalna nota daje ženi moć da korača visoko podignute glave, sa onim samo njoj svojstvenim osmehom. Poseduje urođenu sposobnost da uvek bude seksi i izuzetno samouverena. Baš za takvu ženu  kreirano je nekoliko parfema sa potpisom Versaće. Versaće Kristalna Nota parfem je verovatno najzavodljiviji i najluksuzniji od svih.

Crni opijum (Black Opium) - Iv San Loran

Privlačan i opojan poput duha savremene Ives Sent Lorent žene: vatren, dinamičan, energičan i u trenu osvoja. Svojstven i originalan. Uz prisutan osećaj opasnosti, naziv CRNI OPIUM već na prvu asocira na preuzimanje rizika, težnju za zabranjenim, za nečim što ne bismo smeli činiti; reč je o osećaju žudnje i stalnoj želji za još više i više…Osvaja od prvog trena: šokantan je, a istovremeno poznat, bezvremenski i moderan. Teško ga je opisati samo iz naziva. Neodoljive privlačnosti i urbanog izraza, naziv OPIUM sinonim je za osećaj mistike i uzbudljivih destinacija. Glasan je poput bas gitare. Raskošan s osećajem zabranjenog, nesputanog i dubokog. Zajedno čine moderan, elegantan i bezvremenski duo.

 

Duboka euforija (Deep euphoria) - Kelvin Klajn

Žena koja je zamišljena kao inspiracija za novi miris zadržala je karakteristike uzvišenosti i sofisticiranosti originala, ovaj put osnažena i nešto mlađa. Sveži početak uključuje molekul cascalone (vodenasta mirisna nota proizvedena), list mandarine i beli biber. Ruža, i to posebna vrsta sa nazivom „black magic“ ruža, vlada kompozicijom u kombinaciji sa belim božurom, zajedno sa chypre bazom pačulija i mošusa.

Get Embed Code

Armani Kod (Armani Code) - Đorđo Armani

Armani Kod za žene od Đorđa Armanija je cvetni miris za žene. Armani Kod za žene je predstavljen 2006. Armani Kod je kreirao Carlos Benaim, Dominique Ropion i Olivier Polge. Gornje note su Italijanska narandža, jasmin i ljuta narandža; Srednje note su jasmin, cvet narandže i đumbir; Bazne note su Med, vanila i sandalovo drvo.

 

 

 

Komentari (0)
Loading