Preplanuli ten i elegantna krem haljina kao modni bingo: Voditeljka Dragana Katić nikad lepša

Olja Jelić Vesti 08.09.2023 11:13 0

Voditeljka tokom letnje pauze napunila baterije.

Dragana Katić

Printscreen/Instagram

Dragana Katić svakodnevno dobija komplimente za svoj izgled, budući da izuzetno vodi računa o licu i telu. Letnju pauzu u snimanju emisije "Nikad nije kasno" voditeljka je iskoristila da napuni baterije i dobre se pripremi za narednu sezonu, a rezultati su i te kako vidljivi na njenom licu.

Preplanuli ten koji je zaradila na moru istakla je elegatnom krem haljinom koju je odabrala za snimanje prve emisije devete sezone popularnog takmičenja.

 

 

Voditeljka je naučila od majke da žena mora da vodi računa o sebi i toga se brižljivo pridržava.

Za nju je podjednako važan rad na unutrašnjoj i spoljašnjoj lepoti i smatra da jedno bez drugog ne može. Ne krije daje plaši proces starenje koji je neminovan.

"Kada žena dođe u moje godine, normalno je da se preispituje kako će teći proces starenja. Svi se mi toga plašimo i mislim da oni koji kažu suprotno izgovaraju fraze koje nisu istinite. Zato paralelno moramo da radimo i na mentalnom jačanju da bismo lakše prihvatili promene koje su neminovne. Ja sam, recimo, pre nekoliko godina prvi put počela da vežbam redovno i tek sada razumem ljude koji su zavisni od treninga. Ne radim to da bih dobila bicepse, tricepse ili pločice na stomaku, već zbog zdravlja i održavanja kilaže", rekla je svojevremeno za Hello" Dragana koja osim što je pred kamerama uvek sjajno stilizovana, ni privatno ništa ne prepušta slučaju. 

 

Komentari (0)
Loading