Tri letnja stajlinga Sofije Riči: Popularna trendseterka kao inspiracija za autfite, izgledajte kao milion dolara

Olja Jelić Vesti 11.08.2023 14:45 0

Sofija Riči je jedna od najpopularnijih IT devojaka čiji stil mnogi kopiraju

Sofija Riči

Printscreen/Instagram

Sofija Riči je jedna od najpopularnijih IT devojaka čiji stil mnogi kopiraju. Ona je neko ko je predstavnik "tihog luksuza", odevne kombinacije koje su uglavnom svedene, a deluju tako trendi i skupo.

Sad kad je leto u punom zamahu, žene uglavnom tragaju za morskim stajlinzima. Sofijin Instagram je modna riznica i nepresušna inspiracija. U nastavku donosimo morske stajlnge Sofije Riči koji su nam zapali za oko.

1. Lagane letnje pantalone i krop top

Ova Sofijina kombinacija je nešto što možete nositi svaki dan. Lagane letnje pantalone sa printom u kombinaciji sa krop topom je nepogrešiva kombinacija. Kosu je vezala u punđu a od aksesoara je ponela malu torbicu i mačkaste trendi naočare. 

 

 

2. Pletena haljina

Kao trendseterka i ona je neko ko je poneo pletenu haljinu koja je zavladala modnim svetom. Trendi, zagasito narandžasta boja je samo dodatno istakla njenu lepotu. Crna, mala torbica sa narandžastim detaljima je sasvim dovoljan aksesoar. Jednostavno, a lepo.

 

 

3. Maksi haljina

Maksi bela haljina sa  crnim detaljima je pravi predstavnik "tihog luksuza". Široki kroj haljine ali upotpunjen sa efektnom crnom mašnom je modni komad u kome ćete biti primećeni. Crne naočare i biserna ogrlica dali su notu elegancije ovom autfitu. 

 

 

Koji god od ovih stajlinga odlučite da iskopirate nećete pogrešiti. "Tihi luskuz" je modni trend jako dugo, a od Sofije Riči nema boljeg predstavnika.

Komentari (0)
Loading