Blizanci Amal i Džordža Klunija konačno u javnosti: Nedavno su napunili šest godina, neodoljivo podsećaju na slavnog glumca

Olja Jelić Vesti 03.08.2023 15:37 0

Džordž i Amal Kluni uslikani su na jezeru Komo sa svojim preslatkim šestogodišnjim blizancima

Amal Kluni

EPA

Mada nam je Džordž Kluni najpoznatiji po svojim glumačkim uspesima, njegov privatni život zanima milione širom sveta. On živi tajnovito i oprezno čuva svoju intimu, ali dobro nam je poznato da je već godinama u braku s prelepom advokaticom Amal Kluni.

Amal i Džordž imaju dvoje blizanaca, Aleksandra i Elu, ali malo ko zna kako oni izgledaju. Blizanci su nedavno napunili šest godina i neodoljivo su slatki.

Deca su uslikana sa svojim roditeljima na jahti na jezeru Komo, mestu koje njihovi roditelji obožavaju i sada je došlo vreme da tu ljubav prenesu i na svoju decu.

Naime, Džordž  još od početka dvehiljaditih gaji veliku ljubav prema italijanskim jezerima, a kupio je grandiozno imanje nazvano Vila Oleandra još 2002. godine. Taj dom deli sa suprugom Amal, kojom se oženio 2014. godine, ali i njihovim blizancima.

Kako piše "Us Weekly", Klunijevi su stigli u svoj dom na jezeru Komo, a deca tu imaju pregršt sadržaja za zabavu, pa se, tako, raduj uigranju fudbala u lokalnom klubu, ali i slikanju i zabavi na vodi.

Oni su pre nekoliko dana uslikani tokom lagane plovidbe jahtom po jezeru Komo, a deca su se tek probudila, pa su bili pospani. Amal je izgledala božanstveno u jednodelnom crnom kupaćem kostimu, a porodične fotografije odišu ljubavlju i nežnošću.

Kluni, kako i sam priznaje, nije želeo da se oženi, niti da ima decu. Od prvog susreta sa Amal znao je da će biti drugačije.

 

 

- Bili smo oko godinu dana u braku i bili smo na večeri kod prijatelja koji imaju jako glasnu decu. Šetali smo i razgovarali; Amal mi je rekla da smo srećni u životu, ali da bi tu sreću trebalo podeliti još sa nekim. O tome sam razmišljao minut i rekao samo: ako si za, možemo da probamo. Bio sam siguran da nikad neću imati decu, bio sam pomiren s tom odlukom — rekao je Kluni.

- Nisam ni sanjao da ću imati blizance. To je bio trenutak za pamćenje. Bili smo kod doktora i on je ispred sebe stavio sliku sa ultrazvuka i rekao: 'Divno, ovde je jedan dečak', i ja sam se oduševio što ću dobiti sina. Onda je rekao: 'A tu je i devojčica', a ja sam pomislio — 'S**nje!' Amalina sestra ima blizance, ali bio sam u čudu. Nisam bio spreman ni za jedno dete, kamoli dvoje, ali ne žalim danas — pričao je Kluni.

Komentari (0)
Loading