Graciozna haljina koja izdužuje noge i smanjuje struk: Amal Kluni ovog puta prevazišla samu sebe

Olja Jelić Vesti 18.07.2023 19:16 0

Idealna je za tople letnje večeri, nežna i zanosna

Amal Kluni, Džorž Kluni

Shutterstock

Veliki holivudski zavodnik Džordž Kluni i njegova supruga, advokatica Amal Kluni opčinili su nedavno Italiju kada su se tokom večernjih sati pojavili zajedno na jezeru Komo. Oni su pristigli brodićem na obalu jezera nakon što su imali prijatnu porodičnu večeru u Grand Hotelu Tremeco.

Amal Kluni je poznata kao jedna od najelegantnijih i najbolje obučenih žena na svetu, a ovog puta mnogi kažu da je prevazišla i samu sebe.

Advokatica je za ovu priliku ponela šik belu haljinu sa volanima koji su sezali do struka, dekolteom  i dubokim šlicom koji je otkrivao njene vitke noge. 

Amal je upotpunila eterični izgled zlatnom ogrlicom i visokim potpeticama dok je uživala u kvalitetnom vremenu koje je provela sa suprugom i porodicom. 

Za njom nije zaostajao ni Džordž koji je bio na visini zadatka ponevši moderno sivo odelo i crne cipele. Kao i mnogo puta do sad on je pokazao kakav je džentlmen pomogavši svojoj supruzi da se popne na brod kako bi se vratili kući nakon večere. 

Par, koji se venčao 2014. godine, držao se za ruke dok su silazili niz stepenice restorana uputivši jedno drugom zaljubljene poglede.

 

Komentari (0)
Loading