Amal i Džordž Kluni otkrili ZANIMLJIVE stvari o BLIZANCIMA: "Govore jezikom koji mi NE RAZUMEMO, ne znamo šta pričaju"

Vesti 10.12.2022 19:45 0

Amal i Džordž Kluni otkrili su zanimljive stvari o svojim blizancima

Amal Kluni

EPA

Džordž Kluni je 2014. godine verio advokaticu Amal Alamudin. Iz ove veze u 2017. godini rodili su se blizanci, devojčica Ela i dečak po imenu Aleksandar.

Oni danas imaju pet godina i usrećuju svoje roditelje, što advokatica nije krila tokom događaja „Kennedy Center Honors” u Beloj kući, Vašington. Par je bio raspoložen da razgovara o božićnim praznicima koje nameravaju da provedu u krugu porodice, prenosi „Entertainment Online”.

- Obično smo u Engleskoj za Božić. Ove godine idemo daleko, u toplije krajeve – rekla je ona.

Amal Kluni otkrila je koliko je ponosna na svoje mališane.

- Oni su svakako pametniji od nas. I govore jezikom koji mi ne govorimo - dodala je advokatica. Opaska koju je njen suprug potvrdio „Da, ona govori francuski, pa me izluđuju, ne znam šta da radim”. I s dobrim razlogom, par je već napravio popriličnu grešku što je svojim mališanima dopustio da uče italijanski, dok oni sami ne govore ovaj jezik.

- Amal i ja ne govorimo italijanski. Tako smo ih naoružali jezikom kojim mogu da nam naude. I zapravo ne znamo šta oni govore - nadovezao se Džordž Kluni.

Pored toga što su inteligentna, deca ovog para obdarena su i britkim smislom za humor.

- Šale koje zbijaju toliko su odvratne da ne smem da ih prepričavam. Odgajili smo ljubaznu decu koja brinu o drugima i stavljaju ih na prvo mesto. Tako smo oboje vaspitani, naime: „Kome puno dajemo, puno i očekujemo“. Dakle, puno očekujemo ​​od svoje dece - rekao je glumac.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading