Ni Eva Longorija nije odolela Barbi trendu: Roze midi haljina pripijena uz telo istakla je njenu izvajanu figuru

Olja Jelić Vesti 19.07.2023 16:15 0

Još jedno izdanje inspirisano Barbi trendom

Eva Longorija

Profimedia

Poznata glumica Eva Longorija pojavila se sa svojim suprugom Hozeom Bastonom na važnom događaju u Marbelji u Španiji. Ona je svoju vitku figuru istakla ružičastom midi haljinom, koja je bila inspirisana Barbi trendom za kojim je poslednjih nekoliko meseci poludeo svet. 

Haljina roze boje bila je potpuno pripijena uz telo, pa je istakla njenu kao izvajanu figuru, a duboki dekolte pokazao je da je glumica i dalje u obličnoj formi.

S obzirom da je poprilično niska, ovog puta, manekenka je svoju visinu nadomestila parom prelepih sandala sa zlatnim detaljima na štikli. Ceo stajling upotpunila je neupadljivim nakitom, zlatnim narukvicama i slojevitom ogrlicom.

Zvezda "Očajnih domaćica" uživala je u odmoru na španskom ostrvu nakon što je odlučila da kupi i renovira raskošno imanje u regionu Andaluzije. Prema Vanitatisu, Eva i Hoze su dali ponudu za nekretninu i pripremali su je za useljenje ovog meseca.

Eva i Hoze, koji imaju sina Santjaga, venčali su se 2015. na raskošnoj ceremoniji. Ona je takođe maćeha Hosevoj deci koju ima sa svojom prvom suprugom Natalijom Esperon.

Komentari (0)
Loading