Je l' se neko šali da ovaj raspad od cipela košta 5.000 dinara? Žene u Srbiji umiru od smeha ovom oglasu, očuvanija je obuća sa buvljaka od 200 dinara

Vesti 20.06.2023 15:40 0

Mnogi kritikuju autorku oglasa što je postavila za prodaju nešto toliko iznošeno, a ne tako jeftino

sandale

printscreen/Tviter

 

Osim uobičajenog odlaska u prodavnicu, sve više žena se okreće - oglasima za kupovinu. Onlajn second hand prodavnice pružaju raznovrsnu ponudu odeće i obuće, uključujući i brendirane komade, često po vrlo povoljnim cenama.

Međutim, u toj raznolikosti se povremeno može pronaći prava dragocenost. Nedavno je jedan oglas izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama. U pitanju su baletanke, ali ne bilo kakve, već Chanel baletanke.

I tu nije ništa posebno čudno, osim što su baletanke u prilično lošem stanju, a cena im je 5.000 dinara. Autorka oglasa je kritikovana zbog toga što je prodavala iznošene cipele po tako niskoj ceni.

Međutim, kritiku su dobili i sam brend. Mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo i rekli:

- Evo, koliko su žene privilegovane. Takav dragulj... Mi muškarci nikada nećemo pronaći takve odlične komade obuće. Čoveče, da takve cipele uđu u moju kuću i neko traži da ih skine, ja bih rekao: "Nemoj se izuvati, kod nas se ne skidaju cipele."

Žene iz Srbije ne prestaju da se iščuđavaju.

- Pa u boljem stanju je obuca iz kontejnera, sto sto se prodaje ispred pijaca… I da, ne ide mi u glavu kako se obuca dovede do ovog stepena prljavstine, pa ovo da bacis peglu od samog pogleda… cuj, 5000 dinara.

 

Komentari (0)
Loading