Haljina Sare Džesike Parker kao idealan model za žene u pedesetim: Lepršavo, lagano i cvetno kao vodeći trend

Olja Jelić Vesti 09.06.2023 11:03 1

Ovo je najlepša haljina za leto, za žene preko 50 godina koje žele da izgledaju otmeno, a da se osećaju lagano

Haljina Sare Džesike Parker kao idealan model za žene u pedesetim: Lepršavo, lagano i cvetno kao vodeći trend

Profimedia

Mnoge žene nakon 50. godine podvrgavaju se estetskim tretmanima i operacijama. Ipak, ima i onih koje se odlučuju na prirodno starenje, a zbog toga često nailaze na osudu javnosti. A kada je reč o slavnim damama, te osude su svakako izraženije!

Jedna od onih koje ponosno stare i nose svoje godine, jeste glumica Sara Džesika Parker koja ima 58 godina, a i dalje kraljica stila i izgleda mlađe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Zvezde serije "Seks i grad", Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson našle su se na udaru zbog svog izgleda tokom snimanja nastavka popularne serije "And just like that".

Iako je jasno kao dan da je od emitovanja starih sezona prošlo mnogo godina i da su glumice u međuvremenu dobile koju godinu, boru i sedu, izgleda da se poznatim damama starenje teško prašta. Dok neki komentarišu kako su glumice "propale", neki im čestitaju i hvale ih kako su transparentno prikazale proces starenja na ekranima. Sve tri glumice navele su kako je ejdžizam tema koja bi se trebalo češće spominjati.

Osim toga što ponosno nosi sede, ono što Saru Parker izdvaja od drugih jeste i stil oblačenja. Glumica uvek zna da odabere modne komade i da u njima izgleda otmeno i prefinjeno.

Ovog puta, zablistala je u dugoj cvetnoj haljini koja je idealna za leto i za sve dame. Salonke su dale dozu elegancije, a haljina može da se kombinuje čak i uz patike i u tome je njena čar. Lagana je i lepršava, a za vrele letnje dane, ništa drugo nam ni ne treba.

Ovakav model haljine može da se nađe i za 1000 dinara, a ako se dobro ukombinuje, izgledaće veoma otmeno.

Komentari (1)
Loading
Goca
09.06.2023 11:34

Vrhunska