Nežna Keri Bredšo ovo NIKADA ne bi obukla: Sara Džesika Parker izgleda kao BESKUĆNIK, "nabacala" je odeću na sebe

Vesti 07.05.2023 17:00 0

Ležerno, jednostavno, a nije u duhu Keri Bredšo

Nežna Keri Bredšo ovo NIKADA ne bi obukla: Sara Džesika Parker izgleda kao BESKUĆNIK, "nabacala" je odeću na sebe

Profimedia

 

Sara Džesika Parker, jedna od najpoznatijih glumica današnjice, nedavno je uhvaćena u jutarnjoj šetnji u Njujorku, što je bila prilika da se vidi njen stil van televizijskog ekrana. Sara je poznata po svojoj ulozi u kultnoj seriji "Seks i grad", u kojoj je igrala novinarku i modnu ikonu Keri Bredšo. Ipak, privatno, Sara preferira opuštenije varijante.

U jutarnjoj žurbi, Sara je bila neprimetna za paparace, usredsređena na slušanje muzike sa svojim slušalicama. Njen autfit je bio prilagođen šetnji - crna jakna i farmerice, čizmice na blok štiklu, ranac i tašnica - sve u službi ležernosti. Bez obzira na to što se Sara inače pojavljuje u glamuroznim odevnim kombinacijama, njen stil u jutarnjoj šetnji ukazuje na to da je ipak osoba koja ceni udobnost i praktičnost.

Sara Džesika Parker je još jednom dokazala da stil nije samo ono što nosimo, već i kako se osećamo u onome što nosimo. Njen opušteni i udobni autfit ukazuje na to da ne moramo uvek biti sređeni i glamurozni da bismo izgledali dobro i osećali se samouvereno.

Komentari (0)
Loading