Kupaći kostimi koji skrivaju višak kilograma: Tri savršena modela u kojima će i žene sa oblinama izgledati zanosno

Vesti 30.05.2023 13:27 0

Uz dobar odabir kostima, čak i punije žene mogu da izgledaju zanosno

Kupaći kostimi koji skrivaju višak kilograma: Tri savršena modela u kojima će i žene sa oblinama izgledati zanosno

Shutterstock

Kupovina savršenog kupaćeg kostima za punije žene često spada u jedan test sposobnosti. Pronalaženje je nekad zaista težak zadatak u moru različitih krojeva, stilova i oblika. Uz odgovarajuće modele moguće je vizuelno suziti figuru.

Jednodelni kupaći kostimi 

Ovi modeli su klasični, moderni i sofisticirani. Pri kupovini, veoma je važno izabrati dobru veličinu kako bi se kostim u potpunosti prilagodio telu i izdužio siluetu.

 

 

Jednodelni kupaći može sakriti i neke nedostatke poput stomaka, ali i naglasiti ženske atribute. Ako se odlučite za ovaj model, budite sigurni da će vam on istaći samopouzdanje, držanje.

Bikini sa dubokim strukom

Modeli kupaćih kostima koji poseduju dubok struk su omiljeni među damama, jer oni vizuelno izdužuju vaše noge i celokupnu figuru, a posebno naglašavaju struk.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Kod nižih žena, oni stvaraju privid figure oblika peščanog sata, a kod dama sa oblinama oni čine stuk tanjim. Pored toga, ovaj stil je veoma retro, a u isto vreme i mladalački.

Trouglasti

Trouglasti bikini je i ove sezone nezaobilazan komad. On je jednostavan i sportski. Ovaj stil takođe može da koriguje nedostake, a poznato je da vizuelno povećava grudi. Takođe, on odlično stoji i ženama sa većim oblinama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

 

Komentari (0)
Loading