Hladnim i oštrim pogledom "ubija": Šanini Šaik godine i nova frizura savršeno stoje, kažu da nema konkurenciju

Vesti 25.05.2023 21:49 0

Na premijeri francuske drame "The Pot-Au-Feu" pojavila se i ona - 35-godišnja australijska manekenka Šanina Šajk

Hladnim i oštrim pogledom "ubija": Šanini Šaik godine i nova frizura savršeno stoje, kažu da nema konkurenciju

Profimedia

U poslednjim trenucima koji prethode završetku veličanstvenog 76. filmskog festivala u Kanu, svedoci smo zapanjujućih pojava na crvenom tepihu, gde se upravo tada okupljaju svetske zvezde u svoj svojoj slavi i sjaju. Među tim blistavim pojavama, na premijeri francuske drame "The Pot-Au-Feu", svojom prisutnošću oduševila je jedna posebna ličnost, 35-godišnja australijska manekenka Šanina Šajk.

Prizor koji je Šanina stvorila svojim dolaskom na crveni tepih odavao je notu raskoši i prefinjenosti, dok su nedavne fotografije svedočile o tome kako su poslednji trenuci ovog izuzetnog događaja rezervisani upravo za najveće zvezde. U svojoj raskošnoj kreaciji u kraljevsko plavoj boji, Šanina je blistala poput dragulja, a njeno izdanje je dovršila srebrnim aksesoarima koji su naglasili njenu eleganciju.

Kada posmatramo njen izgled, neizbežno je primetiti oštar pogled koji je pripremila za fotografisanje na crvenom tepihu, i u tom trenutku, neodoljivo podseća na legendarnu brazilsku manekenku, Adrijanu Limu. Međutim, tu fascinaciju samo dodatno produbljuje činjenica da se često povezuje sa ruskom lepoticom, Irinom Šajk - kako zbog sličnog prezimena, tako i zbog njihove nadzemaljske lepote.

Šanina Šajk, kao spoj najboljih atributa oba sveta, besumnje je ostvarila izvanrednu karijeru u svetu mode, koja je samo pitanje vremena da procveta u punom sjaju.

Njen izgled i prisustvo na filmskom festivalu u Kanu jasno svedoče o njenoj neospornoj lepoti i izuzetnom talentu, čineći je jednom od najpoželjnijih figura u modnoj industriji današnjice. Uz sve to, njena harizma i samopouzdanje upečatljivo su prisutni u svakom njenom koraku, dok odiše jedinstvenom elegancijom.

Šanina Šajk, poput pravog dragulja, blista na crvenom tepihu, donoseći sjaj i glamur u svet filma i mode. Njena nadarena figura i neosporna privlačnost samo su delić onoga što nam ova vrhunska manekenka može pružiti.

Komentari (0)
Loading