Iz "venčanice" u sportsku trenerku: Irina Šajk je na Met gali izazvala najviše PAŽNJE, kakav modni preokret

Vesti 03.05.2023 19:00 0

Ovogodišnja Met gala prešla je sve moguće granice kada je moda u pitanju

Iz "venčanice" u sportsku trenerku: Irina Šajk je na Met gali izazvala najviše PAŽNJE, kakav modni preokret

Profimedia

 

Kada je reč o Met gala zabavi u Holivudu, sve je moguće, ali pravila se obično ne primenjuju. Ovogodišnja Met gala prekoračila je sve granice kada je moda u pitanju. Kim Kardašijan, Rihana i Lopez su imale najupečatljivije kreacije, dok su Rodžer i Mirka bili predmet ismijavanja. Kao vrhunac večeri, američki reper Lil Nas X prošetao je crvenim tepihom u šokantnim tangama i štiklama.

Naravno, ne bi bilo potpuno bez najlepše Rusa i jedne od najljepših žena na svetu - Irine Šajk. Pojavila se u raskošnoj beloj haljini koja je mnoge podsetila na venčanicu, ali kasnije se pojavila u opuštenoj trenirci na afterpartyju Met gale 2023. koji se održao na nekoliko lokacija u New Yorku.

Pamučni model i obična bela majica na bretele bili su dovoljni za njen stajling. I nije tako loše, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama. Manekenka je uz ovu kombinaciju uparila čizme na štiklu, a mnogi su prokomentarisali da "lepa žena ne mari za ono što nosi". Ipak, brojni korisnici su uočili jednu zanimljivu stvar.

Tema Met Gale bila je "Karl Lagerfeld: linija lepote" i jedan od načina da joj se odgovori bio je da se odabere odeća u omiljenim bojama Karla Lagerfelda, crnoj ili beloj. Svi pamte čuvenu izjavu modnog maga čije se ime poštuje u modnoj industriji širom sveta. Glasila je ovako: "Trenerke su znak poraza. Izgubili ste kontrolu nad svojim životom, pa ste kupili trenerku". To je bio razlog da se među brojnim pohvalama, nađu i kritike za Irinu Šajk, osobu koja je zasigurno među prvima trebalo da ima to na umu.

"Lutko, kakav poraz", "Neko ko je radio sa svetskim brendovima treba da zna da trenerka u ovom slučaju nije dozvoljena", "Lepa je šta god da obuče", "Obožavam ove kombinacije, ali Karlove izjave o trenerkama i vrapci na grani znaju", "Promašaj", glase samo neki od komentara na mrežama...Šta se desi u glavi dečaka (13), pa postane hladnokrvni ubica? Nakon maskara u školi na Vračaru, roditelji postavljaju samo ovo pitanje

 

Komentari (0)
Loading