Glumačka diva sve ostavila bez teksta: Originalni stajling je oduševio, a posebnu jačinu nosi njena poruka!

Vesti 17.05.2023 18:30 0

Na otvaranju Kanskog festivala 2023. pojava britanske glumače legende Helen Miren nije mogla da prođe nezapaženo. Glumica je boju svoje haljine uparila sa bojom kose.

Glumačka diva sve ostavila bez teksta: Originalni stajling je oduševio, a posebnu jačinu nosi njena poruka!

Profimedia

Helen Miren 77-godišnja glumica prisustvovala je svečanom otvaranju i premijeri filma „Jeanne du Barri“ prve večeri otvaranja Kanskog festivala.

A neobična plava frizura savršeno je dopunjavala plavu haljinu „Del Core“, koja je ko salivena odgovarala njenoj figuri i srebrnim sandalama, dok je u rukama nosila lepezu sa natpisom #vorthit (vredi!) velikim slovima.

 

 

Sa 77 godina Mirenova izgleda bolje nego kada se prvi put pojavila na sceni 80-ih godina. Svoj izgled pripisuje samopouzdanju koje, tvrdi, može da se stekne samo s godinama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lorraine (@lorraine)

 

- Kako starite, vaš život postaje ispunjeniji. Postajete mudriji, neizbežno, jer znate više stvari. Prvi put kada sam došla u Kan bilo je tako intimno, zastrašujuće i neodoljivo. Sada mogu da se smejem tome i uživam. Ja to doživljavam kao performans. Morate da imate haljinu koja vam pristaje. Idealna haljina je udobna, ali to je prilično idealistično jer mnoge od ovih haljina nisu udobne, ali izgledaju neverovatno - rekla je za britanski "Vog".

 

 

 

Kada su posredi pravila lepote, Miren smatra da ne bi trebalo da postoje i da ih, na sreću ima sve manje.

- Odrasla sam u svetu u kome su postojale svakakva pravila što se tiče žena, a onda sam videla ljude poput Madone kako dolaze i krše ih sve. Ona je bila potpuno žena po mom srcu. Sva pravila su stvorena da bi se prekršila - ističe Miren i dodaje da ima samo jedno pravilo kojeg se pridržava, a vezano je za prihvatanje:

- Prihvatanjem onoga što jeste, pronalaženjem poverenja u to i neopiranje tome je najbolji savet za lepotu. Znate, čim steknete samopouzdanje i ne pokušavate da budete nešto što niste, sve u vezi s vama se opušta: vaše lice se opušta, vaši mišići se opuštaju, vi ste srećni, piše "Ona".

Komentari (0)
Loading