"Super stajling, ali čizme ODVRATNE": Obuća Jelene Rozge od 100.000 dinara posvađala Instagram

Vesti 11.05.2023 08:00 0

Jednima ove čizme izgledaju užasno, dok drugima deluju vrlo efektno

"Super stajling, ali čizme ODVRATNE": Obuća Jelene Rozge od 100.000 dinara posvađala Instagram

Alo/Live Production

 

Popularna hrvatska pevačica Jelena Rozga izazvala je pravu buru na Instagramu svojim poslednjim modnim izborom. Ovoga puta u centru pažnje našle su se skupocene čizme brenda Toteme koje koštaju neverovatnih 100.000 dinara, odnosno oko 940 dolara.

Jelena je kombinovala ove čizme sa uskim farmerkama od svetlijeg teksasa, oversized sakoom i belom bluzom. Međutim, uprkos njenoj besprekornoj figuri i osećaju za modu, korisnici Instagrama nisu bili oduševljeni njenim izborom obuće.

 

 

Mnogi su primetili špicasti vrh čizama i tanku i kratku potpeticu, što je, prema njihovom mišljenju, skratilo njen izgled i pokvarilo celokupnu kombinaciju. Neki su se čak usudili da kažu da "čizme kvare sve".

Ipak, kao i uvek, bilo je i onih koji su bili oduševljeni njenim izgledom i stilom. Jelena Rozga je poznata po tome da prati trendove, ali ne odustaje od svojih klasičnih odevnih komada, iako zna da će njihova cena biti visoka.

Ova situacija je pokazala da modni ukus nije jednostavan i da će uvek biti onih koji će imati drugačije mišljenje o tome šta je lepo i moderno. Bez obzira na to, jedno je sigurno - Jelena Rozga je jedna od najpopularnijih i najuspešnijih pevačica na Balkanu, a njen modni izbor će uvek privlačiti pažnju i izazivati komentare.

Komentari (0)
Loading