Šiške koje stoje SVIMA i koje ćemo obožavati ovog PROLEĆA: Lepršave i prozirne su najveći HIT

Vesti 24.04.2023 10:42 0

Sa dolaskom proleća obično tražimo svežu inspiraciju da promenimo frizuru, a šiške su veoma čest izbor

Šiške koje stoje SVIMA i koje ćemo obožavati ovog PROLEĆA: Lepršave i prozirne su najveći HIT

Shutterstock

 

Ovog proleća prozirne šiške mogle bi da zauzmu ultrapopularne zavese šiški.Proleće je idealno vreme za novu frizuru, a šiške su omiljeni izbor mnogih kada se odluče da promene frizuru, jer potpuno transformišu naš izgled i kosa.

U potrazi za novom inspiracijom, među najnovijim trendovima lepote u frizurama, izdvojila se sveža frizura sa laganim providnim šiškama, koja bi ove sezone mogla da postane popularnija od obožavanih zavesa od šiški.


Šta su jasne šiške? Ukratko, prozirne šiške su tanke šiške preko čela sa pahuljastim, tankim pramenovima koji nežno dodiruju čelo i uokviruju lice.



Kod providnih šiški treba voditi računa o svom čelu i prema njegovoj veličini odlučiti da li su nam potrebne duže ili kraće šiške, pa se ova frizura sa šiškama može prilagoditi svima. Prozračnost ovih laganih, tankih šiški se stvara dodavanjem meke teksture i stanjivanjem krajeva.



Prozirne šiške su jednostavne za stilizovanje i pomoći će da se postigne mladalački izgled, a mnoge poznate ličnosti vole da ih nose, kao što su Sindi Svini i Džena Ortega.
BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading