Modni hitovi za proleće 2023. godine: Minimalistički izgled sa neobičnim DETALJIMA i PASTELNE boje će dominirati

Vesti 23.04.2023 14:00 0

U modnom svetu uvek postoji nešto novo i uzbuđujuće, a proleće 2023. godine donosi mnogo zanimljivih trendova

Modni hitovi za proleće 2023. godine: Minimalistički izgled sa neobičnim DETALJIMA i PASTELNE boje će dominirati

Shutterstock

Jedan od ključnih trendova za proleće 2023. godine biće kombinacija minimalizma i razigranosti. Ovo znači da će se odevne kombinacije sastojati od jednostavnih, čistih linija koje su naglašene nekim zabavnim elementima, poput šarenih printova ili neobičnih tkanina.

Takođe, u proleće 2023. godine, pastelne boje će biti veoma popularne. Nežne nijanse poput mint, lavande i bež boje će biti prisutne u garderoberima mnogih modnih ljubitelja. Ove boje se mogu kombinovati sa belom ili crnom kako bi se stvorio moderan, minimalistički izgled.

Kada je u pitanju obuća, platforme će ponovo biti u trendu. Visoke potpetice, koje su bile popularne 90-ih godina prošlog veka, vratile su se u modu i nosiće se u proleće 2023. godine u različitim bojama i teksturama.

Takođe, u proleće 2023. godine, popularne će biti i "midi" suknje i haljine, koje se zaustavljaju na sredini lista. Ove suknje i haljine su vrlo ženstvene i mogu se nositi na različite načine - uz čizme na gležnjevima ili cipele na visoku potpeticu.

suknja

Shutterstock

 

Kada je u pitanju aksesoar, velike torbe će i dalje biti trendi, ali će biti ukrašene nekim neobičnim detaljima, poput lanaca ili perli. Takođe će biti aktuelne i velike naušnice u neonskim bojama, koje će doprineti razigranom i zabavnom izgledu.

Ukratko, proleće 2023. godine donosi kombinaciju minimalizma i razigranosti, pastelne boje, platforme, midi suknje i haljine, velike torbe sa neobičnim detaljima i velike naušnice u neonskim bojama. Ovo su samo neki od trendova koji će biti aktuelni, a svaki modni ljubitelj će pronaći nešto za sebe u ovom prolećnom izdanju mode.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading