Crni top i haljina koja skoro sve otkriva: Vera Vang je ponovo potvrdila da je IKONA u svetu mode, a stekla je i "titulu besmrtnosti"

Vesti 21.02.2023 22:00 0

Američka modna kreatorka Vera Vang privlači pažnju svojim mladalačkim izgledom, uprkos činjenici da je zagazila u osmu deceniju života, a zbog pojavljivanja na dodeli BAFTA nagrada nazivaju je "besmrtnom".

Crni top i haljina koja skoro sve otkriva: Vera Vang je ponovo potvrdila da je IKONA u svetu mode, a stekla je i "titulu besmrtnosti"

Profimedia

Vang, koja je poznata po svojim kultnim venčanicama, pored mladalačkog lica pokazala je i fantastičnu figuru. Nosila je crni top ispod bele svilene haljine koja je vukla po podu. Nosila je i ogrtač kremasto bele nijanse i velike crne naočare za sunce. Opredelila se za prirodnu šminku, a njen izgled izazvao je brojne komentare na društvenim mrežama. "Ikona, legenda", "Podsetnik da ova žena ima 73 godine", napisali su komentari hvaleći njen izgled.

„Vera Vang izgleda besmrtno sa svojim mladalačkim izgledom na BAFTA nagradama. Kada bih mogla da izgledam upola dobro kao ona, to bi bilo nešto“, piše u drugom. Njena mladost već godinama impresionira javnost, a neki to pripisuju njenim korenima, budući da su Kineskinje poznate po tome što izgledaju upola mlađe.

Crni top i haljina koja skoro sve otkriva: Vera Vang je ponovo potvrdila da je IKONA u svetu mode, a stekla je i

Profimedia

 

Nekoliko puta do sada je otkrila neke od svojih saveta za graciozno starenje i održavanje vitke figure. Svoju zategnutu građu pripisala je godinama elitnog sportiste, ali i koktelu votke koji joj „na kraju dana pomaže da pređe sa veoma intenzivnog radnog rasporeda na nešto intimniju atmosferu“.


 

Komentari (0)
Loading