Važe za NAJRUŽNIJU obuću IKADA: Modernizovane su i koštaju PREKO 500 evra! Kada vidite kako sada izgledaju "KROKSICE", POZLIĆE VAM od muke

Vesti 01.11.2021 20:43 0

Naširoko poznat brend "Balensijaga" koji pravi univerzalne komade ali i serijske kolekcije kao što su najpoznatije "Balensijaga patike" sa naznačenom veličinom patike, ostvarila je saradnju sa takođe naširoko poznatom markom gumenih papuča "Kroksom"

Važe za NAJRUŽNIJU obuću IKADA: Modernizovane su i koštaju PREKO 500 evra! Kada vidite kako sada izgledaju "KROKSICE", POZLIĆE VAM od muke

Shutterstock

 

Popularnim "kroksicama" preko noći je "izrasla štikla"...

Kanadski glumac Eliot Pejdž prošetao je prvi komad iz ove neverovatne serije. Gumene papuče-cipele za metalnim nitnama koje su visoke čak 10cm! Svoj primerak prošetao je i poznati vozač formule 1 - Luis Hamilton.

- Sve smo videli sad kad su tu stileto kroksice - jedan je od komentara na mrežama posle premijere ovog zanimljivog kolaba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Crocs Shoes (@crocs)

 

Iako je ova kolaboracija više u stilu "kroksica", cena je svakako više "Balensijaga" stil. Za model papuča na štiklu morate izdvojiti čak 625 dolara! Papuče su dostupne u četiri boje.

Osim ovog neverovatnog izuma, napravili su i čizme, takođe u više boja.

Čizme nisu toliko ekstremnog izgleda, vrlo su jednostavnog oblika kao i "obične" gumene čizme, s tim što za njih morate takođe izdvojiti paprenu cenu od 695 dolara.

Da li bi nosili ove komade?

Komentari (0)
Loading