Vežbe za struk, nakon kojih ćete videti brze rezultate

K.Ć. Vesti 20.12.2022 14:15 0

Zgodan struk, ravan stomak i oslobađanje od takozvane slanine su snovi mnogih žena.

stomak

unsplash

Način da se postignu takvi efekti su vežbe za struk, fokusirajući se na ove delove tela. Međutim, zapamtite da sama fizička aktivnost nije dovoljna. Da biste postigli očekivane rezultate, potrebno je da kombinujete pravilan trening sa zdravom, ali niskokaloričnom ishranom. Koje vežbe za struk će se pokazati najefikasnijim?

Najbolje vežbe za struk

Otklanjanje sala na stomaku je tvrd orah. Zahteva mnoga odricanja i odabir odgovarajuće fizičke aktivnosti koja će vam omogućiti da se borite protiv neželjene masti sa ovog dela tela. Koje vežbe za struk će se pokazati efikasnim i omogućiti nam da postignemo liniju iz snova, naglašavajući besprekornu figuru?

Ruski tvist, odnosno uvijanje u polusedećem položaju

 

 

Dok sedite, spojite stopala i nagnite torzo unazad tako da osetite da su vam mišići napeti. Držeći leđa uspravno, okrenite torzo - jednom na jednu stranu, jednom na drugu. Da bi efekti bili vidljivi nakon kratkog vremena, uradite 3 serije, po 15 ponavljanja. Ova vrsta vežbi za struk angažuje kose, poprečne i prave trbušne mišiće, dodatno jačajući i donji deo leđa.

Kosi trbušnjaci

 

 

Vežbe za struk najčešće su povezane sa uvrtanjem torza. Nije ni čudo - to je aktivnost koja savršeno oblikuje figuru. Kosi trbušnjaci su efikasna vežba . Da biste ih izveli, lezite na strunjaču, prekrstite ruke iza glave i povucite desno koleno ka levom laktu, a levo koleno ka desnom laktu. Tokom treninga, ne zaboravite da držite laktove sa strane.

Hula Hoop

 

 

Vežbe za struk sa hula-hopom jedna su od poznatijih metoda koja nam, osim što dobijamo atraktivnu liniju struka, omogućavaju i da razvijemo ravan stomak i vitke zadnjicu. Stanite sa svojim hula obručem u visini struka i zavrtite ga praveći krugove kukovima. Da hula obruč ne bi spao i da se vežba radi na pravi način, pokušajte da pronađete savršen tempo i zadržite ga do kraja treninga. Preporučuje se da hula hup ne traje manje od 15 minuta.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading