Milica je prošetala Beogradom u prelepoj suknji: Može da se nosi i zimi i leti, ali jedan DETALJ nas je totalno RASPAMETIO

Vesti 09.11.2022 15:40 1

Miličin stajling će vas totalno razveseliti jer je pokazala kako da izgledamo kao da je proleće u sred zime

Milica je prošetala Beogradom u prelepoj suknji: Može da se nosi i zimi i leti, ali jedan DETALJ nas je  totalno RASPAMETIO

Naj žena/Nikola Todorović

Koliko dobra usklađena garderoba može da izgleda urbano a u isto vreme i elegantno, pokazala nam je Milica Jakovljević (30) koju smo ovih dana sreli u Beogradu.  Milica je prošetala Beogradom u prelepoj suknji: Može da se nosi i zimi i leti, ali jedan DETALJ nas je  totalno RASPAMETIO

Naj žena/Nikola Todorović

 

 

Ona se odlučuka za košuljicu u leopard printu a na nju je uklopila i dugu suknju, krem boje. Ovu fantastičnu košuljicu možete da kupite u "Legend World Wide" a suknju u "Waikiki" prodavnicama.

Ove dve stvari svakako bi bilo poželjno da imate u ormaru jer su kombinacije sa njima beskonačne. 

Ova duga suknja važi za apsolutni hit proleća ali je ovo čist primer da se može nositi u hladnim danima. Biće odličan izbor i za veče i za dnevne prilike, a od vašeg ukusa zavisi kako ćete ih uklopiti sa ostalim komadima i aksesoarom.

Kada je košulja u pitanju svi znamo da print ne izlazi iz mode već sezonama unazad. Svaka žena bi trebala u svom garderoberu da ima najmanje jedan komad odeće sa životinjskim printom, a definitivno je najbolji izbor leopard print jer postoji bezbroj načina na koji ga možeš kombinovati sa cipelama u boji, kaputima, sakoima i farmerkama.

Milica je prošetala Beogradom u prelepoj suknji: Može da se nosi i zimi i leti, ali jedan DETALJ nas je  totalno RASPAMETIO

Naj žena/Nikola Todorović

 

 

Ne postoji ništa bolje nego kada jedan detalj transformiše celokupan stajling! Kaiševi su omiljeni asesoari skoro svakoj ženi jer pomoću njega možemo da postignemo efekat figure peščanog sata. 

Veliki i glamozni kaiševi su 2000-ih vladali modnom scenom a sve nam se čini da se sada vraćaju na velika vrata u modnu industriju! 

 

Jedno je sigurno a to je da vaš "maxi" kaiš može totalno vašu kombinaciju da podigne na skroz drugi nivo. 

Na nogama je odabrala kaubojke, koje su poslednjih godina u modi. Kombinuju se sa haljinama, suknjama, farmericama i tu nema granica. Veoma su zahvalne i udobne. 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
bbeba
22.01.2023 01:41

Boja suknje se nikako ne slaze sa bojama na bluzi.