Dodajte jedan sastojak u šampon, a efekat? Volumen i sjaj i odlučno je za TANKU i MASNU kosu

Naj žena Vesti 19.10.2021 17:56 0

Ovaj jeftin i široko dostupan proizvod se sigurno nalazi u svakoj kuhinji. Široka mu je upotreba, od kojih je jedna poboljšanje izgleda naše kose. Samo dodajte malo u šampon da vidite razliku. Efekat je vidljiv nakon prve upotrebe. Kosa dobija sjaj, reflektuje se iz korena i dobija volumen

Dodajte jedan sastojak u šampon, a efekat? Volumen i sjaj i odlučno je za TANKU i MASNU kosu

unsplash.com

U apotekama imamo veliki izbor razne kozmetike za negu i oblikovanje kose, ali kućne metode koje koriste naše majke i bake i dalje odlično funkcionišu. Često su efikasni kao proizvodi u prodavnicama, a istovremeno su mnogo jeftiniji i ekološki prihvatljiviji.

Jedan je dodavanje sode bikarbone u vaš šampon. Zašto to da uradite? Iz mnogo razloga. Ovo je odličan način da temeljno očistite pramenove ne samo od prašine i sebuma, već i od ostataka kozmetike za oblikovanje. Kosa će vratiti volumen i sjaj. Štaviše, takvo pranje smanjuje masnoću. Soda bikarbona takođe će vam pomoći da se nosite sa svrabom vlasišta. A najbolje je što su troškovi takvog tretmana bukvalno nekoliko stotina dinara. U svakom supermarketu možete kupiti pakovanje sode bikarbone i trajaće vam dugo.

Trik sa sodom bikarbonom i šamponom posebno će se svideti ženama sa tankom i nežnom kosom. Obično je kosa spljoštena i ima tendenciju da se brzo masti.

 

Komentari (0)
Loading