Ova DVA preparate čine ČUDO za rast kose: Negujućom maskom oporavite TANKE vlasi iz KORENA

Vesti 16.07.2022 11:38 0

Isprobajte masku od pantenola za rast i gustinu kose, i rezultati će vas oduševiti.

Kosa

Shutterstock

Postoji mnogo razloga zašto naša kosa jednostavno ne raste koliko bismo želeli. Od genetike, nepravilne ishrane, hormona, sezonskog opadanja... razloga ima milion.

Kako nezdrava kosa raste sporije od zdrave kose, prvo i osnovno što možete da uradite za ubrzani rast kose jeste da održavate kosu u optimalnom zdravlju i da je pravilno negujete.

S tim u vezi, putovanje rasta kose treba započeti pravilnom negom koja uključuje i hidrirajuće maske koje poboljšavaju i ubrzavaju njen rast, podstiču cirkulaciju kože glave i hrane koren dlake potrebnim nutritijentima.

Da, nije lako ubrzati njen rast i učiniti da izgleda zdravo, raskošno, bujno, blistavo i sjajno, ali ukoliko se opredelite za korišćenje pantenola u te svrhe verujemo da rezultati neće izostati.

Maska od pantenola za brži rast i kvalitet kose

Operite kosu i nanesite pantenol u obliku pene ili gela na koren. Možete ga naneti i na celu dužine kose, jer je efikasan u uklanjanju statičkog elektriciteta.

 

 

Pantenol pomaže u tretmanu oštećene kose, stimuliše rast kose i vraća joj sjaj, sprečava cvetanje dugačke i kozmetički tretirane kose. 

Na kraju pranja, kosu isperite hladnom vodom i predlažemo da vam to pređe u naviku iz razloga što upravo hladna voda zatvara dlaku i sprečava njeno cvetanje koje rezultira lakšem opadanju krajeva.

Pored toga, ispiranje kose hladnom vodom čini površinski sloj kose zaglađenijim. Kosa se lakše raščešljava i sjajnija je, a pored toga, poboljšava prokrvljenost kože glave i na taj način jača kosu i čini da ona zaista raste.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading