Neverovatna TRANSFORMACIJA: Nakon duge i teške borbe sa zavisnošću, popularna PEVAČICA je skinula 45 kilograma, sada je prava BOMBA

K.Ć. Vesti 23.06.2022 11:55 0

Duga plava kosa i isklesano telo bili su njen zaštitni znak, a onda je u novembru prošle godine objavila sliku ispod koje je opisala svoju borbu sa viškom kilograma i iznenadila mnoge

Neverovatna TRANSFORMACIJA: Nakon duge i teške borbe sa zavisnošću, popularna PEVAČICA je skinula 45 kilograma, sada je prava BOMBA

Foto: AP

Glumica i pevačica Džesika Simpson je na Instagramu objavila fotografiju u bikiniju i pohvalila se da je smršala 45 kilograma, a da šok bude još veći otkrila je da joj je ovo već treći put da je toliko smršala. 

Popularna pevačica morala je da skine višak kilograma koji su bili posledica tri trudnoće, a pored toga borila se i sa određenim vidovima zavisnosti.

 

 

Nakon što je izgubila neverovatnih 45 kilograma, objavila je fotografiju u jednodelnom kupaćem kostimu i pohvalila se savšenom figurom.

 

 

Njeni fanovi su se oduševili novim izgledom, složeći se da je Džesika opet ona stara. Pojedini su čak prokomentarisali da izgleda još bolje nego na vrhuncu popularnosti i slave, poručujući da bi čak trebalo malo da se ugoji.

Ona je nedavno izazvala pravi šok kada je, kako sama tvrdi, pokazala svoje najgore izdanje iz 2017. godine. Pored fotografije na kojoj je primetan višak kilograma, priznala je i da se zbog nesigurnosti borila sa zavisnostima.

 

 

Sa bolestima zavisnosti uspešno se izborila - alkohol i tablete već četiri godine ne koristi. Kako piše u svojim memoarima "Open book", posvetila se zdravom životu i krenula da vežba, korigujući ishranu.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading