Maša Memedović se pohvalila KOMPLETOM koji je kupila u prodavnici polovne robe: "Ja sam stvorena za rovarenje po second handovima i buvljacima"

K.Ć. Vesti 31.03.2022 20:45 0

Maša Memedović, ćerka Jovana Memedovića, aktivna je na društvenim mrežama gde često postavlja svoje aktivnosti i avanture iz prirode

Maša Memedović se pohvalila KOMPLETOM koji je kupila u prodavnici polovne robe: "Ja sam stvorena za rovarenje po second handovima i buvljacima"

Printscreen/ Instagram

Ovog puta, Maša je svojim pratiocima otkrila kako se dobri komadi odeće mogu naći u prodavnicama polovne odeće.

Ona se na svom storiju pohvalila Hugo kompletom koji se sastoji od crnih pantalona sa belim prugama i isto takvog sakoa, a mlada avanturistkinja je istakla kako je ona pravi maher za šoping.

Maša Memedović se pohvalila KOMPLETOM koji je kupila u prodavnici polovne robe:

Printscreen/Instagram

 

- Ma ja sam stvorena za rovarenje po second handovima i buvljacima - napisala je Maša.

Maša Memedović je avanturistički duh definitivno nasledila od oca, pa često putuje po Srbiji i prelepe predele naše zemlje deli na svom Instagram profilu.

Mlada devojka je ovim gestom pokazala svoju veličinu i da nije sramota ako kupite nešto u prodavnici polovne robe. Videli smo takođe i kako je Mašina baka napravila unikatni kaput za unuku od jednog starog ćebeta. 

Pravi je maher za modu i mnoge devojčice bi trebalo da se ugledaju na nju.

Ćerka Jovana Memedovića pohvalila se kaputom kakav još niko NEMA: Zlatne ruke Mašine bake su od starog ćebeta napravile ČUDO! (FOTO/VIDEO)

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading