Pune usne uz samo DVA koraka: Poznate zvezde su otkrile ovaj NEVEROVATAN trik

Vesti 11.03.2023 18:05 0

Poznata manekenka Hajli Biber, opet je podelila je svoje bjuti rutine sa nama

Pune usne uz samo DVA koraka: Poznate zvezde su otkrile ovaj NEVEROVATAN trik

Printscreen/TikTok

Uz ovu tehniku pune usne su vam zagarantovane. Reč je o savetu koju je nedavno preporučop i Mario Dedidović, najveće ime u bjuti industriji. 

Mnoge velike zvezde poput Adale i Dženifer Aniston su u njihovim bjuti postovima rekle kolika je važnost olovke za usne, ali samo ako se stavlja na ovaj način. 

 

Mariod Dedivonović postavio je metodu koja je postala viralna na TikToku a rezultat je i više nego dobar! 
Ovo možete isprobati kod kuće, primer neka vam bude Hajli Biber.

Video

 

@makeupbymario My liplift technique went viral! Here’s how I do it #mariosLipLift #makeupbymario #lipliftbymario ♬ Lovin It Good-JP - Bold Eagle

KORAK JEDAN:

Pažnju obratite na Kupidov lik, udubljenje na gornjoj usni. Lagano iscrtajte izvan usana, ali ne pritiskajte jako liniju, kako ne biste postigli suprotan efekat, zbog čega će usne izgledati neprirodno i vidljivo iscrtano. Lagani pokireti će odratiti stvar najbolje. 

 -Zbog ovog koraka će usne izgledat punije i smanjite se prostor između usana i nosa- rekao je Dedivanović i dodao kako je veoma bitno unutar ruba usana, kako olovkom idete prema tom delu.

KORAK DVA:

Celokupan ovaj proces ponovite na donju usana. Takođe treba ići po donjem belom rubu usana, ali takođe tako da ne izgleda oštro. Pazite da iscrtate da usna izgleda puno a ne spušteno, zato je bitno imati mirniju ruku.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading