Ove jeseni je popularna frizura DEVEDESETIH: Kameron Dijaz je nosila u filmu koji svi OBOŽAVAMO, a kosa se suši PRIRODNO

Vesti 24.10.2022 14:50 0

Velika prednost je kada sušite kosu prirodno

Ove jeseni je popularna frizura DEVEDESETIH: Kameron Dijaz je nosila u filmu koji svi OBOŽAVAMO, a kosa se suši PRIRODNO

Profimedia

 

Ove jeseni bob krop je idalje jedna od najpoželjnijih frizura. Volimo ga jer je svestran, može se nositi na različite načine, a bilo koja verzija bob frizure nije greška.

Ipak, jedna je varijanta boba posebno u fokusu - radi se o tzv. crop bobu, odnosno kratko sečenom bobu koji je bio pravi hit devedesetih godina prošlog veka, kad su ga obožavale sve devojke.

 

 

Nosile su ga, na primjer, Kameron Dijaz u filmu "Svi su ludi za Meri".

 

 

Nosila ga je čuvena Naomi Kembl na modnim pistama. 

Ne samo u modnom, nego i u svetu lepote, trendovi odlaze i vraćaju se, pa tako trendseterke u fokus ponovno vraćaju crop varijantu bob frizure. Jedna od devojaka koja ga je prva nosila bila je Hana Kleit, model kojoj ovakva retro-verzija pristaje izvrsno. 

 

 

Luk Hersheson, jedan od najboljih londonskih stilsita kose, za "Glamur" je objasnio kako postići ovakav izgled. Stilista kaže kako je šišanje najvažnije, a ono ne sme biti jako precizno. Šišanjem se želi postići da kosa izgleda kao da se niste šišali nekoliko nedelja, a ne kao da ste tek izašli iz frizerskog salona. Treba izgledati opušteno, imati teksturu koja podseća na devedesete godine. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading