Niže devojke će se OBRADOVATI: Tri modela HALJINA koje vizuelno IZDUŽUJU FIGURU

Vesti 03.04.2023 17:30 0

Odličan izbor za sve niže devojke

Niže devojke će se OBRADOVATI: Tri modela HALJINA koje vizuelno IZDUŽUJU FIGURU

Printscreen/Instagram

Haljine treba da biramo prema svojoj figuri, a ne prema ukusu jer se, nažalost, često dešava da ono što nam se svidi na drugome, nama ne stoji.

Haljina treba da istakne prednosti figure, a da sakrije nedostatke. Stoga, ako ste niže devojke, ovo su tri sjajna modela za vas.

1. Kratka svetla "bebi dol" haljina

Kako im i sam naziv kaže, "bebi dol" haljine podsećaju na spavaćicu zbog romantičnog izgleda i laganih lepršavih materijala, kao što su pamuk ili lan. Ove haljine imaju volane i rukave koji joj dodatno daju na volumenu, ali zbog svog kratkog kroja idealno će stajati nižim devojkama, jer će im vizuelno izdužiti figuru.

Ako izaberete svetliju haljinu, ona je idealna za kombinovanje sa drugim bojama obuće, nakita, torbica. Mogu se nositi uz patike kada je u pitanju dnevna varijanta, ili sandale na platformu, ukoliko želite da budete elegantnije. Efekte su i uz kaubojske čizmice i šešir, jer ćete postići uvek moderan boho stil.

 

 

2. Duga uska haljina

Poznato je da duge haljine izdužuju, ali samo ako su uske, i određenog dezena. Ovog leta u modi su šareni apstraktni dezeni i lagani materijali.
Ukoliko na ovako dugu haljinu obujete sandale sa potpeticom, delovaćete više nego što zaista jeste.

Niže devojke će se OBRADOVATI: Tri modela HALJINA koje vizuelno IZDUŽUJU FIGURU

Printscreen/Instagram

 

3. Blejzer haljina bez rukava

Ukoliko u isto vreme želite da izgledate i elegantno i sportski, model blejzer haljine je idealan za vas. Ova haljina će pre svega odlično stajati svim devojkama sitnije građe.
Kada je dužina haljine u pitanju i ovaj kroj, trudite se da birate kraću, koja ne prelazi sredinu butina.

 

https://pin.it/2L96W9b

 

 

Komentari (0)
Loading