Džulija Roberts nikad lepša, a ni mlađa: Apsolutno oduševila frizurom koju obožavaju Srpkinje, sve oči su bile uprte u nju

Vesti 25.10.2024 11:40 0

Džulija je ranije imala ravnu plavu lob frizuru koju je skratila pre otprilike tri meseca

džulija roberts

Shutterstock

Sezona promena frizura je tu. Od šiški koje je nosila Dženifer Lorens tokom trudnoće i Nikole Pelc Bekam koja podseća na Poš Spajs zahvaljujući svom tamnom ravnom bobu, do kratkih crnih kovrdža Ajs Spajs, jesen je savršeno vreme za transformacije.

Džulija Roberts se takođe pridružila ovom trendu. Napravila je promenu sa novim, slojevitim talasima koji mame poglede.

Zvezda filma ,,Zgodna žena" predstavila je svoj sveži izgled ranije ove nedelje na ceremoniji ,,Rock & Roll Hall of Fame" u Čikagu. Džulija je zapanila publiku u teksas odelu koje se sastojalo od pantalona visokog struka i kratkog blejzera.

Ovaj komplet je nosila preko crne majice sa natpisom ,,Dave" u crvenoj, narandžastoj, žutoj i plavoj boji u čast Dejvu Metjusu, čiju je indukciju predstavila. Iako je njen modni stil bio prelep, njena frizura je bila u centru pažnje.

Glumica je pokazala razbarušeni lob u karamel-plavoj boji, koji je stilizovala u nežne talase sa razdeljkom na sredini. Džulija je ranije imala ravnu plavu lob frizuru koju je skratila pre otprilike tri meseca.

Ovaj izgled bio je savršen prelaz iz leta u jesen, koji je potpuno prikazala na događanjima, uključujući finale muškog singla na Vimbldonu. Za tu priliku, odlučila je za ,,preppy" stil u beloj mini haljini sa kragnom, ukrašenoj crnim i crvenim prugama, zlatnim satom i tamnim naočarima. Zvezda filma ,,Noting Hil" je pre toga imala dugu frizuru sa šiškama u kestenastoj nijansi, prenosi InStyle.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading