Vrlo ozbiljno ćete razmisliti šta kupujete za kosu: Frizerka izvela eksperiment posle kojeg su žene ostale neme

Tatjana Badarević Vesti 23.10.2024 16:40 0

Rejčel Trek uradilla je eksperiment na ekstenzijama za farbanu kosu i je koristila dva različita šampona, skuplji i jeftiniji

Pranje kose

Shutterstock

Svi znamo da je ponekad za farbanje i šišanje kose kod frizera potrebno izdvojiti malo bogatstvo ako želimo da dobijemo vrhunsku uslugu. Pomisao na dodatno trošenje teško zarađenog novca na proizvode za održavanje kose može biti bolna, no jedna  stručnjakinja je pokazala zašto bi se to moglo dugoročno isplatiti, piše Mirror.

Frizerka i vlasnica kozmetičkog salona Rejčel Trek iz SAD-a podelila je video na društvenim mrežama u kojem objašnjava zašto uvek treba kupiti profesionalni salonski šampon i regenerator ako možete. Video prikazuje Rejčel kako sprovodi eksperiment na ekstenzijama za farbanu kosu, koristeći dva različita šampona, jeftiniji i skuplji. U isečku, ona ima dve šoljice vode i u svaku šoljicu dodaje malo šampona, a potom ih meša kašikom. 

Zatim u svaku šoljicu stavlja ekstenziju koja je obojena u ljubičastu boju. Prvo jednu ekstenziju stavlja u čašu s profesionalnim šamponom. Voda je postala maglovito siva. Rejčel zatim drugu ekstenziju stavlja u šoljicu s jeftinim šamponom i u nekoliko sekundi boja se isprala s ekstenzije,a voda je postala ljubičasta. 

Video pod nazivom "Izvela sam svoj mali eksperiment. Profesionalni salonski proizvod VS. Proizvod iz drogerije" postao je viralan: skupio je 17.000 komentara te je podeljen više od 78.000 puta. Mnogi su bili šokirani rezultatima, a jedna osoba je napisala: "Nije ni čudo što mi je kosa takva kakva jeste". "Dakle, moram da kupim pravi šampon od tebe", bio je jedan od komentara. No, mnoge eksperiment nije uverio, a neki su tvrdili da su godinama koristili jeftini šampon i da nikada nisu imali problema s kosom. "Redovno koristim jeftini šampon i nikada mi se boja nije tako isprala", zaključila je jedna korisnica.

Komentari (0)
Loading