Kombinacija za svaku poslovnu ženu, spoj elegancije i atraktinvnosti: Najlepša žena sveta prošetala atraktivan autfit koji svakoj ženi vraća samopouzdanje

Nedeljko Tišanović Vesti 22.10.2024 15:10 0

Isprobaje ovaj spoj!

Profimedia

Profimedia

Jedna od najlepših žena sveta Irina Šajk uslikana je dok šeta ulicama pri čemu je doslovno pretrpana koji joj je trebao očigledno tokom celog dana ali to je nije sprečilo da izgleda sređeno.

Naizgled obična, ali iz oka modnih znalaca najistaknutiji aksesoar na Šajkovoj ruci bila je ipak rubin crvena Kelly torba iz Hermèsa. Iako Šajk više voli svoju crnu krokodilsku Birkin torbu, koju je čak jednom koristila kao držač za psa, ovu Kelly torbu nosi još od 2016. godine. Na drugom ramenu nosila je predimenzioniranu crnu torbu, koju je kombinovala sa torbom za putovanje.

Između svojih "ubaci sve unutra" torbi i delikatne Kelly, Šajk je postigla savršen balans između forme i funkcije sa svojim aksesoarima.

Ne možemo zanemariti ni njenu Jacquetta Dress Rouge haljinu na tufnice izrađenu od viskoze. Uz sve ovo dodala je i futurističke naočara za i sve zaokružila njenim omiljenim crnih čizama.

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading