Kim Kardašijan prošetala sa torbom od 100.000 evra: A kad vidite koliko košta ona koju nosi njena ćerka Nort (10), neće vam biti dobro

Jelena Vukelić Vesti 23.10.2023 17:59 0

Kim Kardašijan i njena ćerka Nort Vest (10) su otputovale u Japan. Po povratku u SAD, majka i ćerka su, prema navodima Daily Mail-a, sišle sa svog privatnog aviona vrednog 150 miliona dolara noseći skupe dizajnerske torbe.

Kim Kardašijan

Shutterstock

Rijaliti zvezda i preduzetnica je držala u ruci, prema svemu sudeći, Birkin torbu od krokodilske kože, koja se procenjuje da vredi od 60.000 do preko 100.000 evra, dok je Nort nosi izuzetno traženu Louis Vuitton Takashi Murakami Cherry Duffle torbu, za koju se navodi da vredi oko 7.900 evra.

 

 

Nort, najstarija od četvoro dece, se držala uz majku od trenutka kada su izašle iz aviona, kroz aerodrom, sve dok nisu stigle do automobila koji ih je čekao. Kada su primetile da ih fotografi čekaju, devojčica, već naviknuta na medijsku pažnju, je nekoliko puta pokazala znak mira, a na kraju se i našalila pozirajući. Inače, tokom njihove posete Japanu, osnivačica Skims-a je dosta kupovala, uključujući i posetu Chanelu gde je uzela ružičastu proštepanu Chanel torbicu koja se prodaje za 8.650 evra.

 

 

Kim i Nort su delile trenutke sa svog putovanja u Tokiju na društvenim mrežama, pokazujući kako uživaju u svom luksuznom odmoru. Pored Nort, Kim Kardašijan i bivši Kanje Vest takođe su roditelji sinova Sainta (7) i Psalma (4), kao i ćerke Chicago (5).

Komentari (0)
Loading