Novi trend su žene bez obrva! Irina Šajk ga je prihvatila među prvima i izazvala raspravu na internetu, da li vam se dopada?

Vesti 23.09.2024 17:50 0

Nove fotografije Irine Šajk bez obrva izazvale su polemiku na društvenim mrežama.

irina šajk

Printscreen/Instagram

Može li žena biti lepa bez obrva? Irina Šajk je i dalje jedna od najboljih manekenki na svetskoj modnoj sceni, uprkos činjenici da se približava 40. godini. Lepa Ruskinja se uvek ističe, čak i među mlađim koleginicama.

Uklonila obrve zbog mode

Svoju dobru genetiku i radnu etiku, Irina Šajk je uspela da naplati u milionima, a jesenje dane trenutno provodi u Milanu, gde je angažovana na brojnim revijama na Nedelji mode. Irina Šajk je ovog puta izazvala raspravu kada je na svom Instagram profilu objavila fotografije spremanja za reviju, na kojima se vidi nema obrve!

irina šajk

Printscreen/Instagram

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Novi trend su žene bez obrva

Naime, mnoge slavne ličnosti, ali i one koje ih pomno prate u modnim trendovima, počele su da izbeljuju svoje obrve, da ih prekrivaju korektorom, puderom, pa čak i da ih briju, kako se ne bi videle nakon nanošenja šminke. Mnogim Irininim pratiocima na društvenim mrežama se takvo njeno izdanje nije preterano dopalo. Ipak, Irina svoje obrve nije uklonila, samo ih je sakrila, i to zbog modne revije koju je radila.

Bonus video:

@najzena.rs Tursku misicu urnišu zbog izgleda! Kažu da je pobedila preko veze! #fypシ゚viral #fypシ #najzena #žena #turska ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading