Demonstrirala kako vitkim devojkama odlično stoji predimenzionira odeća: Jovana Pajić u autfitu koji odlično pristaje ženama u tridesetim

Nedeljko Tišanović Vesti 09.10.2024 18:02 0

Dopada li vam se njen stajling?

ATA Images

ATA Images

Pevačica Jovana Pajić pojavila se na jednom gradskom događaju gde je pozirala ispred fotoreportera koji su se utrkivali da fotografišu svaki detalj njenog autfita

Ono što je svakako svima upalo u prvi plan jeste to koliko je pevačica bila lepo našminkana. Ona se odlučila za najpopularniji stil šminkanja koji dominira na šminkerskoj sceni. Izabrala je da uz pomoć snopića veštačkih trepavica naglasi oči i kombinuje zemljane nijanse sa crvenkastom senkom, a na sve ovo je i prirodnom nijansom olovkle i ruža naglasila usne. 

Upečatljivo je i to da je Jovana odlučila da ponese predimenzioniranu tunika-haljinu domaćih dizajnera u beloj nijansi sa aplikacijom srca ispod koje je nosila crne čarape. Uz to kombinovala je crne salonke i crnu torbicu, a od nakita je ponela decentnu narukvicu i minđuše. 

Tridesetpetogodišnja pevačica definitivno zna kako da iskoristi benefite svih odevnih komada, te je pokazala kako sofisticirano i svedeno može da izgleda predimenzionirani komad garderobe na vitkoj figuri. 

Ovaj autfit odlično postaje ženama u tridesetim, ali i da budemo iskreni, ovaj autfit pristaje svakoj ženi koja bi se u njemu osećala lepo. 

Kako vam se dopada njen autfit?

Bonus video: 

 

Komentari (0)
Loading