Haljina na jedno rame, koža & maksi haljina, ma sve joj odlično stoje: 3 kombinacije Aleksandre Prijović koje lako može da iskopira svaka žena

Nedeljko Tišanović Vesti 01.10.2024 14:17 0

Koji autfit vam se najviše dopada?

Aleksandra Prijović

ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović trenutno beleži nezapamćeni uspeh na domaćoj javnoj sceni. Postala je jedna od najpoznatijih i najtraženijih pevačica u regionu. Rasprodala je sve koncerte tokom svoje turneje, zabavljala publiku u mnogim gradovima, a pre nekoliko dana najavila je kraj svoje turneje i kako mediji pišu povlačenje iz javnosti posle koncerta koji je zakazala u Beogradu. 

— Aleksandra je zaslužila jednu pauzu. Povlačim se iz javnosti… na neko vreme. Sledeća godina je idealna za stvaranje novih pesama, planiranje svega što dolazi, odmor, porodicu, prijatelje.

Svesna sam kad izađem pred publiku. Kad gledam i slušam bas ono o čemu sam maštala. Ja i danas kad pogledam video materijal sa koncerta (ali baš svakog) plačem od sreće. Moji prijatelji kažu da se nisam promenila, da jesam to bi bio za mene neuspeh — izjavila je ona za Blic.

Međutim, iako je Aleksandra svoju publiku očarala pesmama, ona oduševljava sve i svojim stajlinzima. Pevačica važi za jednu od najstilizovanijih mladih zvezda na domaćoj javnoj sceni. Upravo zato što su njene kombinacije idealne za svaku priliku i dobro pristaju svakoj ženi. 

1. Haljina na jedno rame

Idealan izbor za neko svečano slavlje bilo da je to svadba, krštenje ili pak večera u luksuznom restoranu sa prijateljicama, jeste crna haljina iznad kolena na jedno rame sa dugim rukavom. Ova haljina zbog svog kroja savšreno ističe vaš struk i vitku frizuru, a zbog kroja odlično naglašava i vaš se***pil. Pevačica je na sve ovo dodala i lakovane cipele na špic koje imaju zlatnu štiklu, zlatni nakit, ali i uz kompletnu kombinaciju dodala je decentan zlatni nakit. 

 

 

2. Koža je uvek IN

Njena druga kombinacija može biti savršen izbor za - odlazak na ručak ili odlazak na privatnu proslavu. Crna kožna kombinacija uz koju je ona odlučila da kombinuje crne kožne uske pantalone, kožnu jaknu i crne duboke čizme. Ova kombinacija je odličan izbor za zimske dane. 

 

 

3. Crna elegantna maksi haljina

Maksi haljina idalna za odlazak na večeru sa dugogodišnjim partnerom, kao i odlazak na večeru sa kolegama i koleginicama. Kombinacija maksi crne haljine sa šljokičastim cipelama je pun pogodak jer uz klasične komade kombinujete upečatljive detalje poput cipela. Celi autfit zaokružila je decentnim nakitom. 

 

 


Koja kombinacija vam se najviše dopada?

 

 

Anketa

Koja kombinacija vam je najbolja?

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Tea, Milica ili Sandra Afrika? Kojoj bolje stoji kombinezon? #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp #foryou #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading