Kardigan je pun pogodak za jesen: Riz Viterspun obožava ovaj tip džempera, izgleda moderno i nije joj hladno

Vesti 04.09.2024 20:28 0

Kardigan je pametno nositi na jesen jer nikad ne znate kada će vam biti hladno

Riz

Shutterstock

Ako postoji jedan komad koji Riz Viterspun voli da nosi na prelazu iz leta u jesen, to je kardigan.

Prošlog avgusta, zvezda Jutarnjeg šoua primećena je kako nosi sivi kardigan dok je krenula na put.

A nedavno je iznela stil koji ide u kupovinu u Los Anđelesu. Glumica se odlučila za veliki braon kardigan, koji je stilizovala sa torbom koja je trenutno omiljena u Holivudu, farmerkama ravnih nogavica i sandalama sa kockastom petom i otvorenim prstima.

Kardigan je pametno nositi na jesen jer nikad ne znate kada će vam biti hladno, objašnjava People.

Osim toga, lako ih je obući preko tanjih majica, bilo da ih nosite sa helankama ili farmerkama. Tejlor Svift, Dženifer Garner i Nikol Kidman su takođe nosile ovaj modni komad.

Glumica je ranije ovog leta izgledala ležerno i udobno u pletenom džemperku. Ona je objavila video na Instagramu u kome su fanovi imali priliku da je vide u pletenom džemperu kratkih rukava.

 

 

Tkanina sa zlatnim dugmadima je bila uskog kroja i bila je prozračna. Rukavi su se zaustavili iznad njenih laktova i bili su neravne površine.

To je zahvalan izgled koji se može stilizovati preko majice bez rukava i uz vaše omiljene letnje farmerke ili lanene pantalone, ili otkopčati kao bolero preko kombinezona ili haljine bez rukava.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Ovaj model farmerki uskoro će preplaviti ulice Srbije 👖 #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading