Posao nije prepreka: Odeću za izlazak možete da nosite i u kancelariji, influenserka otkrila caku koju svi moraju da znaju

Vesti 14.09.2024 21:04 0

Šlag na torti su bile preslatke baletanke sa mašnicama, kao i jednostavan zlatni nakit i malo sjaja za usne u nežnoj roze nijansi

žena

Printscreen/TikTok/notaregularnanny

Leto je možda olakšavalo izbor odeće za posao jer bi neretko dolazilo da preklapanja autfita za izlazak sa autfitima za kancelariju. Međutim, od kako je stiglo prohladno jesenje vreme, naše opcije su se smanjile i primorani smo da napravimo jasne granice između pomenutih autfita. Ili se makar tako čini.

Kako biste reagovali kada bismo vam rekli da ne morate da pravite kompromis? Ako mislite da nema šanse da nosite svoje omiljene haljine sa dekolteom na radnom mestu, varate se.

žena

Shutterstock

 

Sve što treba da uradite jeste da napravite nekoliko malih promena kako bi vaš autfit izgledao profesionalnije i prikladnije za kancelariju. 

U nastavku otkrivamo kako da uvek nosite ono što želite i izgledate lepo i pristojno u isto vreme. Verujte, moguće je!

Sjajno rešenje

Influenserka koja je na TikTok-u poznata kao ,,notaregularnanny" je ponudila zlata vredno rešenje za sve poslovne žene.

,,Ne treba vam nova odeća. Samo treba da je stilizujete na drugačiji način", napisala je u opisu video snimka.

U svom tutorijalu je pokazala kako čini da njena elegantna haljina sa dekolteom i prorezom na nozi izgleda prikladno za posao. Počela je tako što je preko haljine obukla ženstveni pleteni prsluk u beloj boji koji je imao crne detalje na kragni i rukavima. 

 

@notaregularnanny You don’t need new work clothes !!! You just need to *style* them differently 📈🖤@Shop Tucky @tarte cosmetics #workingmom #tucky #shoptucky #workoutfit #corporategirl #corporategirlies #corporatefashion ♬ original sound - Ur Mom ❤️‍🔥

 

Kako bi zadržala siluetu koju pruža njena haljina, oko struka je stavila kaiš. Deo prsluka je uvukla u isti, pa tako stvorila ležerniji izgled celokupne kombinacije.

Šlag na torti su bile preslatke baletanke sa mašnicama, kao i jednostavan zlatni nakit i malo sjaja za usne u nežnoj roze nijansi.


Kako vam se dopada njeno rešenje?

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Koja je to najskuplja stvar koju imate u garderoberu? #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #jelenakarleuša @karleusasuperstar ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading