Verenica najmoćnijeg čoveka na svetu utegla se u crnu čipku i sve paralisala: Haljina istakla sve njene bujne atribute

Tatjana Badarević Vesti 10.09.2024 18:23 0

Loren i Džef su se na događaju družili s brojnim slavnim zvezdama, a u Njujork su stigli helikopterom.

Loren Sančez

Profimedia

 

Preduzetnik Džef Bezos i njegova verenica Loren Sančez prisustvovali su večeri "Caring for Women" koju je organizovala grupa Kering. Međutim, svu je pažnju ukrala upravo Loren koja je zablistala u glamuroznoj dugoj haljini.

Dugu haljinu krasio je duboki dekolte, a bila je napravljena od čipkastog materijala s uzorkom cveća. Haljinu je dizajnirao Oskar De La Renta, a kako piše Daily Mail, cena joj je 9000 dolara.

Loren Sančez

Profimedia

 

 

Uz haljinu Sančez je iskombinovala jednostavan nakit, a kosu je pokupila u elegantnu punđu. Na prestižnom događaju su bile i druge slavne zvezde, uključujući Ešli Grejem, Alesandru Ambrozio, Prijanku Čopru, s kojima su se Loren i Džef družili na događaju.

Kako piše strani medij, Džef i Loren su u Njujork stigli helikopterom, a potom su ušli u svoj automobil otporan na metke.

Loren Sančez

Profimedia

 

 

Loren i šef Amazona već su nekoliko godina zajedno, ali nije poznato kad su tačno započeli svoju vezu. Njihova romansa je otkrivena u januaru 2019. godine, u vreme kad su oboje bili u braku s drugim ljudima. Kratko nakon toga se Bezos razveo od svoje supruge Mekenzi Skot s kojom je bio 25 godina i s kojom ima četvoro dece. Loren se takođe ubrzo razvela od bivšeg supruga Patrika Vitsela.

U javnosti su se zajedno prvi put pojavili u maju 2019., a od tada ne skrivaju svoju zaljubljenost. Prošle godine su se verili.

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading